Σπαγγέτι Μεσογειακή με ελιές !!!
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ!!!
Υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι της αρεσκείας σας.
1/2 φλιτζάνι ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
1/2 φλιτζάνι ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι
2 κόκκινες καυτερές πιπεριές
5 σκελίδες σκόρδο
4 -5 κλαράκια μαϊντανό
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι.
Εκτέλεση.
Σε μία κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό ρίχνουμε τα σπαγγέτι με δύο κουταλιές λάδι και τα βράζουμε για όση ώρα αναγράφεται στην συσκευασία τους
Εν τω μεταξύ σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα σκόρδα κομμένα σε φέτες έως ότου χρυσίσουν προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες τις σοτάρουμε ελαφρά και στη συνέχεια κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Μόλις βράσουν τα σπαγγέτι τα στραγγίζουμε τα ρίχνουμε στο τηγάνι προσθέτουμε τις ελιές το μαϊντανό ψιλοκομμένο και τα ανακατεύουμε ώστε να ενωθούν τα υλικά.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ