Κουλουράκια κανέλας με λίγα υλικά.!!Νηστίσιμα!!
ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι αραβοσιτελαιο....
1ποτ φρέσκο χυμό πορτοκαλιοί
1ποτ ζάχαρη.....
1 φλιτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι οτι έχετε
1κγ μαγειρική σόδα.....
2κγ κανέλα....
1κγ γαρίφαλο....
Αλεύρι φαρίνα η για όλες της χρήσεις.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε λιγο το λάδι με την ζάχαρη κ μετα το το σιμιγδάλι , προσθέτουμε τον χυμό ενω εχουμε διαλυσει μεσα την μαγ σοδα, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικα και οσο αλεύρι παρει, περιπου 800-850γρ..... Πλάθουμε τα κουλουράκια τα ρολαρουμε μεσα στο σουσαμι για να κολλήσει επανω τα κανουμε στρογγυλά οι κοτσίδες και ψηνουμε στους 180 για 20 λεπτα,Γινονται πολυ τραγάνα και νοστιμα..!! Μπορουμε να βάλουμε και ζαχαρη απο πανω αντι για σουσάμι.!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ