η σάλτσα πρέπει να στέκεται έλεγε ( να είναι δεμένη)
Μοσχαράκι κοκκινιστό μακαρονάδα λοιπόν !!!
ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα κιλό μοσχάρι χτένι το μισοβραζω πρώτα κ μετά το σοτάρω με λίγο λάδι κ κρεμμύδι ψιλοκομμένο σβήνω με κρασί κ έπειτα ρίχνω 3 ντομάτες περασμένες από το μουλτι μισό κουτάλι πελτέ, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα κ ντοματινια ζεστό ζωμό που έχω κρατήσει κ σιγοβράζω μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας κ να δέσει η σάλτσα μου!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα ΛεβέντηΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ