Νηστίσιμα Τσουρέκια αφρός ζύμη με ίνες !!!
ΥΛΙΚΑ
για το προζύμι
100 γρ.αλευρι Χρυσό ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
100ml χλιαρό νερό
100 γρ.μαγια νωπή
Υλικά ζύμης
1 κιλό αλεύρι Χρυσό ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ για τσουρέκια
300 γρ.ζαχαρηλ
250 ml ηλιέλαιο
200 ml Χυμό πορτοκάλι 🍊
20 γρ.ξυσμα πορτοκαλιού
150ml χλιαρό νερό
10 γρ.μαχλεπι
10 γρ.κακουλε
1/2 κουταλάκι σκόνη μαστίχας
10 γρ.αλατι
το ψήσιμο εξαρτάται από το μέγεθος που θα κάνετε τα τσουρέκια σας .
η θερμοκρασία ψησίματος είναι 180 βαθμοί κελσίου.
για τα τσουρέκια σαλιγκάρια ο χρόνος είναι περίπου 20 λεπτά.
Συνταγή εδώ https://m.youtube.com/watch?v=BYrB0iCSBOM&feature=share