Μερίδες: 7
Xρόνος: 20' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη
|
1 τόνο rio mare σε ελαιόλαδο στραγγισμένο
1 φλυτζάνι μαγιονέζα
1 πιπεριά φλωρίνης μεγάλη κομμένη σε πολύ λεπτές λωριδίτσες
1 κουταλιά βούτυρο ,η λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
μαιντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ριγκατόνι περίπου 15-20 λεπτά ,κι όχι 11 λεπτά που γράφει στην συσκευασία ,να τα δοκιμάσετε .
Τα στραγγίζουμε .
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε σε χαμηλη θερμοκρασία να μην μας καούν,αλλά να μαραθούν .
Βάζουμε σε βαθύ μπόλ ,η μέσα στην κατσαρόλα τα ριγκατόνι ,ρίχνουμε τις πιπεριές,την μαγιονέζα ,τον στραγγισμένο τόνο ,και ανακατεύουμε πολύ καλά .Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαιντανό .
Οσοι θέλουν κατά προτίμηση μπορούν να προσθέσουν από πάνω και τυρί τριμμένο ,είναι θέμα γούστου .Καλή μας όρεξη !!!
Τα στραγγίζουμε .
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε σε χαμηλη θερμοκρασία να μην μας καούν,αλλά να μαραθούν .
Βάζουμε σε βαθύ μπόλ ,η μέσα στην κατσαρόλα τα ριγκατόνι ,ρίχνουμε τις πιπεριές,την μαγιονέζα ,τον στραγγισμένο τόνο ,και ανακατεύουμε πολύ καλά .Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαιντανό .
Οσοι θέλουν κατά προτίμηση μπορούν να προσθέσουν από πάνω και τυρί τριμμένο ,είναι θέμα γούστου .Καλή μας όρεξη !!!