Υλικά
Κρέας μοσχαρίσιο ( ουρά) η ότι άλλο κομμάτι θέλουμε
1 ολόκληρο ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο
4 κρεμμύδια ξέρω ψιλοκομμένα
2 δαφνόφυλλα
3κ.σ λευκό ξύδι
1 κνορ κοτόπουλο
Ξερό δυόσμο
Αλάτι
Λίγο ζάχαρη
Μια συσκευασία ντομάτα πακέτο
Ελαιόλαδο
Για το ρύζι
Μια κούπα ρύζι
Μισή κούπα φιδέ
Βούτυρο
Καίμε μπόλικο ελαιόλαδο στη κατσαρόλα και αραδιάζουμε το κρέας καβουρδίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα, χαμηλώνουμε ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε, μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι
Προσθέτουμε το κνορ, αλάτι και ζάχαρη μαζί με ένα λίτρο νερό .
Αφήνουμε να βράσει μια ώρα περίπου.
Μόλις λιγοστέψει το νερό στη κατσαρόλα, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και την ντομάτα ,ξανά ρίχνουμε 1 λίτρο νερό και ξανά βράζουμε άλλες 2 ώρες περίπου σε χαμηλή φωτιά
Βγάζουμε το κρέας από τη κατσαρόλα.
Ρίχνουμε λίγο ξύδι στο ζωμό και αφήνουμε να πυκνώση η σάλτσα μας,.
Ξαναβάζουμε το κρέας μας στην κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να ηρεμήσει.
Συνολικά βράσει το φαγητό 3 ώρες περίπου
Ετοιμάζουμε το ρύζι
Λιώνουμε το βούτυρο στη κατσαρολίτσα.
Ρίχνουμε το φιδέ ανακατεύουμε μέχρι να πάρει ένα ξανθό χρώμα
Προσθέτουμε το ρύζι αφού το ξεπλένουμε πρώτα, Ρίχνουμε 1 ποτήρι μεγάλο του νερό νερό Αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά
Σερβίρουμε με chill ψιλοκομμένο η μποΎκοβο αν θέλουμε
Καλή επιτυχία !!!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Panagiota Kiriakou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ