Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Viral Mini Donuts με 4 Υλικά στο Air Fryer ή στον Φούρνο!!!

ΟΧΙ ΠΙΑ ΤΗΓΑΝΙ! Συνταγή για τα Viral Mini Donuts με 4 Υλικά στο Air Fryer ή στον Φούρνο!!!

Υλικά:

•500 γρ. νιόκι
•50 γρ. λιωμένο βούτυρο
•2 κ.σ. κανέλα
•100 γρ. ζάχαρη

Βάζουμε σε ένα μπολ τα νιόκι και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο και 1 κ.σ. κανέλα.

Ψήνουμε στο air fryer στους 190 για 12'-15' ή σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 190 μέχρι να γίνουν τραγανά.

Στη μέση του χρόνου τα ανακατεύουμε.

Μόλις είναι έτοιμα τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, 1 κ.σ. κανέλα και ανακατεύουμε.

Τα σερβίρουμε σε ένα πιάτο με ένα μπολάκι πραλίνα και απολαμβάνουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=Zdknichj3XY
 

Τυρόπιτα στριφτάρι χωρίς να ανοίξετε φύλλο !!!

Τυρόπιτα στριφτάρι χωρίς να ανοίξετε φύλλο ,εύκολη πολύ κ γρήγορη !!!

Υλικά
250 γρ.φυλλο κρούστας
500 γρ.τυρι φέτα η μιξ μαζί με άλλα τυριά
2 αυγά μεγάλα
60 γρ.γαλα
5 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγο σουσάμι
Αν τα τυριά είναι αλμυρά μην βάζετε αλάτι.
Λάδι  για το ταψί
Ψήσιμο στους 190 με 200 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω προθερμασμενο φούρνο περίπου μισή ώρα, ανάλογα τον φούρνο σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=6_lWzGZxiVk
 

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Γιουβέτσι σπυρωτό κριθαράκι και το κρέας που λιώνει στο στόμα θα σας συγκλονίσει αφάνταστα!!!


 Γιουβέτσι στον Φούρνο: Το κριθαράκι είναι σπυρωτό και το κρέας λιώνει στο στόμα! Φυσικά, με όλα τα μυστικά !!!–
Αυτό το Γιουβέτσι με το σπυρωτό κριθαράκι και το κρέας που λιώνει στο στόμα θα σας συγκλονίσει αφάνταστα! και θα το φτιάχνετε συνέχεια!!!

ΥΛΙΚΑ
🔪1 κιλό μοσχάρι (σπαλομίτα)
🔪70 γρ. ελαιόλαδο
🔪1 μεγάλο κρεμμύδι
🔪1 μικρό πράσο
🔪1 καρότο
🔪2 σκελίδες σκόρδο
🔪1 κ.σ πελτέ ντομάτας
🔪400 γρ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας
🔪4-5 κόκκοι μπαχάρι
🔪1 στικ κανέλα
🔪1 φύλλο Δάφνης
🔪1 λίτρο καυτό ζωμό λαχανικών
🔪1 κ.γ αλάτι
🔪πιπέρι
-------
🔪30 γρ, ελαιόλαδο
🔪500 γρ. μέτριο κριθαράκι
🔪1,5 λίτρο βραστό νερό
-------
🔪40χ25 εκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=XEYKVZkqdBs

Δίχρωμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Απόλαυση !!!

Ίσως ο Ωραιότερος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς με την πιο επιτυχημένη Συνταγή και Δίχρωμος!!


Έχετε Δοκιμάσει Δίχρωμο Σιμιγδαλένιο Χαλβά με την παραδοσιακή συνταγή της Γιαγιάς αλλά και με μια μικρή πινελιά Σοκολάτας έτσι γιατί μας αρέσει η Σοκολάτα. Σουυυυυυύπερ εκπληκτός , λίγο πειραγμένη συνταγή  για τον ωραιότερο Σιμιγδαλένιο χαλβά Δίχρωμο με τις τέλειες αναλογίες για σούπερ επιτυχία και γεύση!!!

Δίχρωμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Απόλαυση !!!

Για το Σιρόπι
970 γρ Νερό
540 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
2 Ξυλάκια κανέλα
2 κουτ σούπας χυμό λεμονιού
Ξύσμα απο μισό Λεμόνι
Ξύσμα απο ένα Πορτοκάλι
1/4 κουτ γλυκού Γαρύφαλλο Σκόνη
1/2 κουτ γλυκού Κανέλα Σκόνη
Λίγο Μοσχοκάρυδο
1 βανίλια

Για τον Χαλβά
340 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό
130 Σησαμέλαιο ή Ηλιέλαιο ή Ελαφρύ Ελαιόλαδο
70 γρ Λιωμένη Σοκολάτα Κουβερτούρα


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/jxA_piQKbDY?si=Rrctazqz15cKdjt5
 

Το πιο εύκολο και πεντανόστιμο άλειμμα Kinder Bueno με 2 μόνο υλικά!!!

Πως να φτιάξεις Άλειμμα Kinder Bueno με 2 ΜΟΝΟ Υλικά!!!

Συνταγή για το πιο εύκολο και πεντανόστιμο άλειμμα Kinder Bueno με 2 μόνο υλικά!


Υλικά:

•100 γρ. ψημένα φουντούκια
•200 γρ. λιωμένη λευκή σοκολάτα


Αλέθουμε στο μούλτι τα φουντούκια μέχρι να γίνουν σκόνη.

Προσθέτουμε τη λιωμένη λευκή σοκολάτα και συνεχίζουμε να αλέθουμε.

Βάζουμε την πραλίνα σε ένα πυρίμαχο σκεύος ή σε ένα μπολάκι.

Όταν κρυώσει και σφίξει μπορούμε να την ξαναζεστάνουμε στα μικροκύματα.

Μπορούμε να την αλείψουμε στο ψωμί, στις κρέπες, σε κρουασάν και γενικά όπου θέλουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=jxRHasPMZA0
 

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Φτιάξε εύκολα και γρήγορα την πιο νόστιμη και αφράτη μηλόπιτα !!!

Φτιάξε εύκολα και γρήγορα αυτή τη συνταγή για την πιο νόστιμη και αφράτη μηλόπιτα που υπάρχει!!!!


Υλικά:

280 γρ. ζάχαρη
335 γρ. ηλιέλαιο
3 αυγά, μεσαία
2 βανιλίνες
1.5 κγ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. κανέλα
1 πρέζα αλάτι
385 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
3 πράσινα μήλα

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο, τα αυγά, τις βανιλίνες και χτυπάμε για 4′.

Προσθέτουμε το αλεύρι, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 30″.

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.

Απλώνουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί 20×30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 175 για περίπου 35′.

Αφήνουμε την μηλόπιτα να κρυώσει και γαρνίρουμε προαιρετικά με καραμελωμένο ζαχαρούχο ή άχνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=aJuSbuxuyFs
 

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο κ 3 μυστικά !!!




 Γιουβαρλάκια αυγολέμονο !!! Συνταγή με όλες τις λεπτομέριες και 3 μυστικά👌Greek Meatball soup!

ΥΛΙΚΑ
🔪500 γρ μοσχαρίσιος κιμάς (λάπα)
🔪1 μεγάλο κρεμμύδι
🔪1 κτσ ελαιόλαδο
🔪1 μέτριο αυγό
🔪1-2 κτσ άνηθος
🔪60 γρ ρύζι Καρολίνα
🔪1 κτσ αλεύρι γ.ο.χ
🔪1 κτγ αλάτι
🔪πιπέρι
-----
🔪Αλεύρι γ.ο.χ
------
🔪1800 μλ - 2 λίτρα βραστό νερό
🔪60 γρ ελαιόλαδο
🔪60 γρ ρύζι Καρολίνα
🔪1 κτγ αλάτι
----
🔪2 κρόκοι αυγού
🔪Χυμό από 1 λεμόνι
🔪1 κτγ κορν φλάουρ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=RHDAuaQegdI

Εύκολα και αφράτα Ρολάκια Κανέλας ή αλλιώς Cinnamon Rolls!!!

Συνταγή για τα πιο ΕΥΚΟΛΑ και ΑΦΡΑΤΑ Cinnamon Rolls !!!

Φτιάξτε τη καλύτερη συνταγή για τα πιο εύκολα και αφράτα Ρολάκια Κανέλας ή αλλιώς Cinnamon Rolls!


Υλικά:

5 γρ. μαγιά στιγμής
90 γρ. γάλα χλιαρό
250 γρ. αλεύρι για τσουρέκια
50 γρ. ζάχαρη
40 γρ. λιωμένο βούτυρο
1 αυγό
1/2 κ.γ. αλάτι

60 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. καστανή ζάχαρη
1 κ.σ. κανέλα
1/2 κ.σ. κορν φλάουρ

110 γρ. κρέμα τυρί
40 γρ. άχνη
1 βανιλίνη
6-8 κ.σ. γάλα

Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ το αλεύρι, τη μαγιά, το χλιαρό γάλα, τη ζάχαρη, το αλάτι, το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε, περίπου 10′ μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα.

Τη βάζουμε σε ένα μπολ, τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος να διπλασιαστεί.

Σε άλλο μπολ βάζουμε το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την κανέλα, το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε ελαφρά με τη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Απλώνουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια και ανοίγουμε με τον πλάστη φύλλο 30x40 εκ. και το γεμίζουμε με το μείγμα κανέλας απλώνοντάς το με τη σπάτουλα.
Αλείφουμε τις άκρες του φύλλου με νερό και το τυλίγουμε να γίνει ρολό.

Κόβουμε το ρολό σε κομμάτια πάχους 2 εκ. .

Βάζουμε τα ρολάκια σε ταψί με στρωμένη λαδόκολλα, τα σκεπάζουμε με μια πετσέτα και τα βάζουμε σε ζεστό μέρος για 45′.

Αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 175 βαθμούς για περίπου 15′-20′.

Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, την άχνη, την βανιλίνη, το γάλα και ανακατεύουμε με με το σύρμα μέχρι το μείγμα να αποκτήσει μια κρεμώδες υφή.

Γαρνίρουμε τα ρολά κανέλας με την κρέμα τυριού και απολαμβάνουμε.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=v4h-rpte9Fw
 

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Με 4 Υλικά ΜΟΝΟ ονειρικό Ρεβανί !!!




 Ονειρικό Ρεβανί με 4 Υλικά ΜΟΝΟ,χωρίς Διογκωτικά και Αλεύρι σε χρόνο Εξπρές!!Σούπερ Σιροπιαστό, Αφράτο και με μοναδική Γεύση και άρωμα, και αν είναι και με 4 Υλικά ΜΟΝΟ χωρίς Διογκωτικά και Αλεύρι, εεεε τι άλλο πια!!!

Ονειρικό Ρεβανί με 4 Υλικά ΜΟΝΟ

180 γρ Βούτυρο Αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου
220 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
1 Βανίλια (Προαιρετικά)
5 Αυγά μεσαία χωρισμένα κρόκοι και Ασπράδια
350 γρ Σιμιγδάλι Χονδρό

Για το Σιρόπι
700 γρ Νερό
500 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
2 Φλούδες Λεμόνι

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ https://youtu.be/k5H5NgZ0xaU?si=-W3N6qL2NIf35Qpf

Εύκολο ριζότο μανιταριών ! Πώς να το μαγειρέψεις σαν Επαγγελματίας - Συνταγή Εγγύηση!!!




 Πεντανόστιμο και εύκολο ριζότο μανιταριών που θα ζηλέψουν τα εστιατόρια!!Πώς να το  μαγειρέψεις σαν Επαγγελματίας - Συνταγή Εγγύηση!!!

Υλικά:

1 λίτρο καυτό νερό
1 κύβος ζωμός λαχανικών
20 γρ. αποξηραμένα porcini
4-5 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι
200 γρ. ρύζι γλασέ
40 ml λευκό κρασί
μιξ μανιταριών
1 κ.γ. κρέμα τρούφας
1 γεμάτο κ.γ. βούτυρο
1 χούφτα παρμεζάνα
μαϊντανός


Ρίχνουμε σε 1 λίτρο καυτό νερό 1 κύβο ζωμό λαχανικών και ανακατεύουμε.

Χαμηλώνουμε τέρμα τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα αποξηραμένα μανιτάρια porcini και τα αφήνουμε να μουλιάσουν για 5'.

Τα στραγγίζουμε και τα ψιλοκόβουμε.

Σε μία κατσαρόλα σωτάρουμε το μισό βάζο μιξ μανιταριών και τα αφήνουμε στην άκρη.

Ρίχνουμε στην ίδια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σωτάρουμε για 2'-3'.

Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε για 1'.

Σβήνουμε με το λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τα μανιτάρια porcini και χαμηλώνουμε τη φωτιά σχεδόν στο τέρμα.

Ρίχνουμε 1.5 κουτάλια από το ζωμό ανακατεύοντας ανά 1' για να βγάλει το άμυλο και να χυλώσει.

Μόλις εξατμιστούν τα υγρά συνεχίζουμε να ρίχνουμε 1.5 κουτάλα κάθε φορά ανακατεύοντας ανά 1'.

Μπορεί να μη χρειαστεί να ρίξουμε όλο το ζωμό.

Σε περίπου 25' το ριζότο θα είναι έτοιμο.

Προσθέτουμε τη σάλτσα λεύκης τρούφας, το βούτυρο και τριμμένη παρμεζάνα.

Μπορεί να χρειαστεί και λίγο αλάτι, ανάλογα τα γούστα.

Σερβίρουμε σε ένα πιάτο, βάζουμε πάνω το μιξ μανιταριών, λίγη έξτρα παρμεζάνα και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=n_15icxtoak


 

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Κοτόπιτα με πιπεριές !!!


  Aπίθανη κοτόπιτα με πιπεριές !!!

Υλικά ζύμης

600 γρ αλεύρι ( για όλες τις χρήσεις)

300 γρ χλιαρό νερό

2 κσ ελαιόλαδο

1 /2 κγ αλάτι

1 κγ ξίδι

Γέμιση

2 στήθοι κοτόπουλο βρασμένο

1 πιπεριά κόκκινη κομμένη κυβάκια

1 πράσινη πιπεριά κομμένη κυβάκια

2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα

1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα

1 φλιτζάνι τυρί φέτα

200 γρ κρέμα γάλακτος

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

1️⃣ Ξεψαχνίζουμε το κοτόπουλο και το  βάζουμε σε βάθη μπολ. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τη γραβιέρα και τη φέτα, την κρέμα γάλακτος αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

2️⃣ Σε βάθη σκεύος βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, το λάδι και το ξίδι. Ανοίγουμε με τα χέρια μας λακκούβα και προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό. Ανακατεύουμε με τα χέρια μας να υγρανθεί το αλεύρι. Ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να πετύχουμε εύπλαστο ζυμάρι που να μην κολλάει στα χέρια μας.Αν χρειαστεί προσθέτουμε αλεύρι ή νερό στο ζυμάρι μας. Αφήνουμε το ζυμάρι μας να ξεκουραστεί για μισή ώρα.

3️⃣ Χωρίζουμε τη ζύμη μας σε 6 ή 8 μπαλάκια, τα σκεπάζουμε με μια πετσέτα.

4️⃣ Με τη βοήθεια ενός πλάστη ανοίγουμε το πρώτο φύλλο τόσο όσο να προεξέχει απ το ταψί μας. Το δεύτερο το βάζουμε κατά τον ίδιο τρόπο. Το τρίτο και το τέταρτο το βάζουμε σουρωτο μέσα στο ταψί. Ρίχνουμε τη γέμιση και απλώνουμε να πάει σε όλη την επιφάνεια του φύλλου.

5️⃣ Συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο και ανοίγουμε και τα υπόλοιπα τα φύλλα,τα μισά να προεξέχουν και τα μισά σουρωτα. Το τελευταίο όμως θα πρέπει να προεξέχει απ το ταψί. Τα φύλλα που προεξέχουν τα γυρίζουμε μέσα στο ταψί.

6️⃣Λαδώνουμε και χαράζουμε την πίτα. Ραντίζουμε με λίγο νεράκι ελαφρά ώστε να γίνει η πίτα μας τραγανή.

7️⃣Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις για 1 ώρα και 10 λεπτά.

       Καλή επιτυχία!!!!!!
.


Τips

Για να ανοίξουμε τα φύλλα αλευρώνουμε με μια χούφτα αλεύρι και μόνο στην αρχή, όχι κατά τη διάρκεια. Έτσι πετυχαίνουμε καλό φύλλο χωρίς να κολλάει στο άνοιγμα.

Βρέχουμε την πίτα πριν την ψήσουμε για να γίνει τραγανή.

Όταν τη βγάζουμε απ το φούρνο και μέχρι να κρυώσει δεν τη σκεπάζουμε για να παραμείνει τραγανό το φύλλο.

Λαδώνουμε τα φύλλα μας με ελαιόλαδο και αν θέλετε λιώστε λίγο βούτυρο, δίνει υπέροχη γεύση.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από MPAXARI & KANELA
 

Tραγανές πεντανόστιμες φτερούγες κοτόπουλο !!!

 Tραγανές πεντανόστιμες φτερούγες κοτόπουλο !!!

Υλικά

✔ 1600 κιλού φτερούγες κοτόπουλο

✔50 γρ ελαιόλαδο

✔2 κσ μουστάρδα

✔1 κγ μέλι

✔1 κσ κέτσαπ

✔1 κγ ξερή ρίγανη

✔1 κγ πάπρικα καπνιστή

✔ 1 κγ σκόρδο σε σκόνη

✔ 1/2 κγ πιπέρι

✔ 1 κγ θυμάρι

✔Αλάτι

Εκτέλεση

1️⃣ Αφαιρούμε τις άκρες απ τις φτερούγες, κόβοντας τες με μαχαίρι,αν δεν μας τις ετοιμάσει ο κρεοπώλης. Πλένουμε καλά και τις αφήνουμε να στεγνώσουν απο νερά, τραβάει καλύτερα τα μπαχαρικά και τη μαριναδα και γίνονται πιο τραγανές στο ψήσιμο.

2️⃣ Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαριναδα σε ενα μπολ και αναμιγνύουμε. Βουτάμε τις φτερούγες και τις αφήνουμε για μισή ώρα να τραβήξουν τα αρώματα.

3️⃣ Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 γρ πάνω κάτω αέρα. Στρώνουμε μια λαδόκολλα στο μεγάλο ταψί της κουζίνας να χωράνε όλες οι φτερούγες σε μια σειρά και τις απλώνουμε.

4️⃣ Ψήνουμε για 45 με 50 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά και να πάρουν τραγανή κρουστά.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από MPAXARI & KANELA!
 

Κεφτεδάκια κοτόπουλο !!!

Aφράτα γευστικά κεφτεδάκια κοτόπουλο !!!
 

Υλικά

500 γρ κιμά κοτόπουλο

2 μέτρια κρεμμύδια ξερά τριμμένα σε τρίφτη

1 αυγό

3 φέτες ψωμί

2 κσ ελαιόλαδο

1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Λίγα φύλλα δυόσμο

1 κγ αλάτι

1/2 κγ πιπέρι

1/4 κγ κύμινο

1/2 κγ ρίγανη

1 πρέζα μπαχάρι

1 πρέζα κόκκινο πιπέρι

Ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

1️⃣ Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στραγγίζουμε καλα.

2️⃣ Σε βάθη πιάτο βάζουμε τον κιμά, το ψωμί, τα μπαχαρικά, τα αρωματικά και το λάδι.

3️⃣ Ζυμώνουμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά και αφήνουμε μισή ώρα στο ψυγείο.

4️⃣ Βρέχουμε τα χέρια μας και πλάθουμε κεφτεδάκια, και τα αλευρώνουμε, τα βουτάμε δηλαδή σε αλεύρι και τινάζουμε να φύγει το περίσσιο αλεύρι.

5️⃣ Ζεσταίνουμε ενα βάθη τηγάνι με λάδι και οταν κάψει ρίχνουμε λιγα λίγα τα κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε και απο τις δύο πλευρές να πάρουν χρώμα!!!

Συνταγή και φωτογραφία Κατερίνα φλ-Από  BLOG-MPAXARI KAI KANELA



 

Έχεις 1 αυγό? Φτιάξε αυτό! Συνταγή για Μπισκότα Σοκολάτας με 3 Υλικά ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ!!!


Έχεις 1 αυγό? Φτιάξε αυτό! Συνταγή για Μπισκότα Σοκολάτας με 3 Υλικά ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ!!!

 Υλικά:

200 γρ. Πραλίνα με Γκοφρέτα
1 αυγό
125 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.


Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την πραλίνα με το αυγό.

Προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

Πλάθουμε 6 μπαλίτσες και τις βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Τις πατάμε λίγο και προαιρετικά βάζουμε σταγόνες σοκολάτας γάλακτος και λίγο ανθό αλατιού.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 για 10'-11'.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=bM75rMRm4KM
 

Τονοσαλάτα Απίθανη Γευστική !!!

Τονοσαλάτα ...Εύκολη γρήγορη νόστιμη !!!

ΥΛΙΚΑ
Πατάτες βραστές
Κρεμμυδάκι φρέσκο,
τριμμένο καρότο 🥕,
μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
ρίγανη
ελαιόλαδο.
Ντομάτα 🍅 κυβακια χωρίς υγρά
Κονσέρβα τόνος χωρίς νερό η λάδι

ΔΙΑΣΚΟΣΜΙΣΗ
ροδελες κρεμμύδι,
ελιά,
μαϊντανό.
Τέλος χτυπήστε ελαιόλαδο με λεμόνι 🍋 και ρίγανη και ριξτο από πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=fLaqw7ndlfA