Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Black forest !!!




Black forest σε ρόλο-Ενα κομμάτι δεν φτάνει !!!


Black forest σε ρόλο εύκολο και με μπισκότα γεμιστά σοκολάτας αυτά που έχουνε την καπετάνισσα απέξω 500 γραμ.Αν δεν βρείτε βάλτε Παπαδοπούλου γεμιστά.
Τα τρίβω στο μούλτι και βάζω και 150 γρ Βιτάμ λιωμένο απλώνω δύο φύλλα μεμβράνης και το στρώνω περίπου πάχους του ενός πόντου.
 Ετοιμάζω την κρέμα χτυπώντας 500 ml κρέμα γάλακτος φυτική αυτή που έχει το παγωτό απ έξω την πράσινη μαζί με 3 κουταλάκια του γλυκού άχνη ζάχαρη κρατάω σε ένα μικρό μπολάκι για γαρνίρισμα χτυπάω μαζί και 300 γραμμάρια τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια το στρώνω επάνω από τα μπισκότα.







Στραγγίζω τα βύσσινα και τα βάζω επάνω στην κρέμα θα σας δείξω και φωτογραφίες στα σχολεία με τη διαδικασία όλο αυτό τώρα το τυλίγω και το αφήνω μία ωρίτσα να παγώσει.
Τέλος λιώνω 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος.





 Την αφήνω να ζεσταθεί αποσύρω από τη φωτιά ρίχνω 200 κουβερτούρα να λιώσει το ρίχνω πάνω στον κορμό και γαρνίρω με σαντιγί και τριμμένη σοκολάτα.

Συνταγή από  Κωνσταντινιά ΠΚ-Οι χρυσοχερες-ηδες



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Εκμέκ σπέσιαλ !!!


Εκμέκ σπέσιαλ Θεικό !!!!



 ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε μισό κιλό κανταΐφι και το ανοίγουμε πολύ καλά στο ταψί μας,ρίχνουμε πάνω 150 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό λιωμένο το ανακατεύουμε καλά ,το ισιώνουμε και το ψήνουμε να ροδίσει.
Το αφήνουμε να κρυώσει πάρα πολύ καλά.

ΣΙΡΟΠΙ:
2 νεροπότηρα νερό,2 νεροπότηρα ζάχαρη,μισό λεμόνι τον χυμό του.
Βράσιμο να δέσει.
Σιροπιάζομαι κρύο κανταΐφι χλιαρό σιρόπι.

ΚΡΕΜΑ:
Μισό κιλό γάλα,2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,1 βανίλια,2 κρόκους αυγών,2 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
Ζεσταίνουμε γάλα με την ζάχαρη,και ρίχνουμε διαλυμένα κορν φλάουρ,αλεύρι τα οποία διαλύσαμε σε λίγο γάλα μόλις πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε ανακατεύοντας βούτυρο,κρόκους,βανίλια.
Αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας την που και που.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
 Όπως είναι σιροπιασμένο το κανταΐφι προσθέτουμε.απαλά μέσα στο κανταΐφι την κρέμα και το ανακατεύουμε απαλά πολύ απαλά να μην λασπώσει.
Απάνω με προσοχή σαντιγί και μπόλικο καρύδι,η αμύγδαλο ψιλοκομμένο!!!

Συνταγή από Tzeni Tsanaktidou -Aγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Γλυκό με 3 γάλατα !!!


Γλυκό με 3 γάλατα καταπληκτικό !!!

Απλά και γρήγορα !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
7 αυγά
μισό κιλό αλεύρι έτοιμο βανίλιας -υπάρχει σε ολα τα σούπερ μάρκετ-

ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΥΛΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.






Τα χτυπάμε 15 λεπτά και τοποθετούμε σε λαδόκολλα στο ταψί φούρνου και το ψήνουμε για 30 λεπτά στους 160 βαθμούς
Το αφήνουμε να κρυώσει και το ανάποδο γυρίσουμε πάλι μέσα στο ταψί .






Χτυπάμε με το σύρμα 2 λεπτά 1 ζαχαρούχο,600 γραμμάρια φυτική κρέμα,800 γραμμάρια.γάλα,το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό το αφήνουμε να το απορροφήσει!
Το βάζουμε ψυγείο,παγώνει και μετά ρίχνουμε καραμέλα μπόλικη!!!

Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!





ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Μπουγάτσα με κρέμα !!!



Για να γλυκάνουμε αυτή το μουντή ημέρα  ...Μπουγάτσα με κρέμα !!

2 φύλλα σφολιάτας (1 πακέτο )

Για την κρέμα:

1 λίτρο γάλα φρέσκο
1 φλ. τσαγιού ή κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 φλ. τσαγιού ή κούπα ζάχαρη
3 κ.σούπας βούτυρο
2 βανίλιες




Ετοιμάζουμε την κρέμα μας σε μέτρια φωτιά και μόλις πήξει την αφήνουμε να γίνει χλιαρή.
Σε πυρέξ ή ταψάκι αφού βουτυρώσουμε, απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας, την κρέμα και κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο.
Την κόβουμε ελαφρά σε κομμάτια και ψήνουμε στον αέρα στους 175 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.




Δεν έβαλα αυγά.
Προσθέτουμε άχνη ζάχαρη και κανέλα για το σερβίρισμα.

Πανεύκολη και πεντανόστιμη, βγάζει και αρκετά κομμάτια.
Αν τη φτιάξετε, καλή επιτυχία!!!

Συνταγή από Μαίρη Τζιώτη-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μουσακάς !!!


Μουσακάς !!!


 Yλικά
μελιτζάνες
πατάτες
κιμά μισό κιλό
2 κ σούπας πελτέ
αλάτι πιπέρι
2 κρεμμύδια τριμμένα στο τρίφτη
λάδι
λίγη φέτα ..[προαιρετικά]

κρέμα μπεσαμέλ
βούτυρο5 κ σούπας
αλεύρι 8 κ σούπας
2 αυγά Τον κρόκο μόνο
1 λίτρο γάλα
τυρί τριμμένο
αν θέλετε ελάχιστο μοσχοκάρυδο
Λίγο μαϊντανό





ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένω καλά τις μελιτζάνες και τις καθαρίζω σαν ριγέ απ έξω ,βγάζω λίγη από την φλούδα να είναι πιο ελαφρύς, τις κόβω σε λεπτές φέτες τις βάζω σε ταψί [ας είναι η μία πάνω στην άλλη] ρίχνω κ λίγο λάδι  κ τις ψήνω σε μέτριο φούρνο.
Συγχρόνως κόβω σε ροδέλες πατάτες τηγανίζω κ τις στρώνω στο ταψί ρίχνω από πάνω κ λίγο κεφαλοτύρι τριμμένο,μετά βάζω από πάνω κ τις ψημένες μελιτζάνες,και ρίχνω πάλι λίγο τυρί τριμμένο τον κιμά τον ετοιμάζω κατ αυτόν τον τρόπο.
Βάζω τον κιμά σε μια κατσαρόλα και τον σκεπάζω με νερό ,με καθαρό χέρι τον ζυμώνω να διαλυθεί ,και τον αφήνω να βράσει, σε κανένα τέταρτο προσθέτω κ το κρεμμύδι τον πελτέ το αλατοπίπερο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και βράζω σε 20 λεπτά περίπου προσθέτω κ το λάδι κ τον μαϊντανό ψιλοκομμένο μαγειρεύω μέχρι να πιει όλο το ζουμί ,τον στρώνω επάνω στις μελιτζάνες κ ρίχνω λίγο τυρί τριμμένο-ο κιμάς έτσι γίνεται σπυρωτός πολύ .



ΚΡΕΜΑ
Βάζω σε μια κατσαρόλα το βούτυρο σε σιγανή φωτιά μόλις λιώσει προσθέτω κ το αλεύρι και ανακατεύω συνέχεια γρήγορα γρήγορα να μαζεύεται το υλικό στον αυγοδάρτη που χρησιμοποιώ για να ανακατεύω ,αμέσως προσθέτω το γάλα κι ανακατεύω πολύ γρήγορα αυτό θα γίνει λείο όταν πήξει [αν χρειάζεται κι άλλο γάλα αν πήξει πολύ δηλαδή προσθέστε λίγο ακόμα] προσθέστε μόνο τους κρόκους από τα αυγά [το ασπράδι το ρίχνουμε μέσα στο κιμά όταν κρυώσει και το ανακατεύουμε καλά ] κ 4-5 κουταλιές τυρί τριμμένο ανακατεύοντας πολύ γρήγορα ..μετά την στρώνετε από πάνω από τον κιμά ρίχνετε λίγο τυρί σε όλη την επιφάνεια και ψήνετε μέχρι να ροδίσει.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Μπουγάτσα σπιτική !!!



Από τις ωραιότερες ατομικές σπιτικές Μπουγάτσες που θα έχετε φάει !!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΥΛΛΟΥ:
Βάζουμε στην λεκάνη 1 κιλό αλεύρι,4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,4 κουταλιές της σούπας ξίδι,4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,2 ποτήρια νερό χλιαρό ,μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι και τα.ζυμώνουμε.
Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί 1 ώρα.



ΚΡΕΜΑ:
Βάζουμε στην κατσαρόλα 1 κιλό γάλα με μια κούπα ζάχαρη μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε 1 κούπα χοντρό σιμιγδάλι ανακατεύουμε.
 Μόλις πήξει την κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα 1 βανίλια.
Την αφήνουμε να κρυώσει.







ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε την ζύμη μας πάνω στον πάγκο την ξαναζυμώνομαι και κόβουμε κομμάτια αυτά τα κομμάτια τα κάνουμε μπαλιτσες αυτές της μπαλίτσες της ανοίγουμε μικρά φυλλαράκια τα λαδώνουμε και ανά 3 ανοίγουμε φύλλο.
Στο φύλλο στην άκρη βάζουμε κρύα κρέμα ρολάρουμε δίνουμε το σχέδιο σαλιγκάρι τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα στο ταψί μας.
Τα βουτυρώνουμε και τα ψήνουμε στους 180 βαθμός μέχρι να ροδίσουν .
Όταν τα βγάλουμε μετά από 5 λεπτά πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα!

Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!






ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πολίτικο με άρωμα μαστίχας !!!


Πολίτικο με μαστίχα  με υπέροχο σιρόπιασμα και αφράτη κρέμα!!!

Υλικά:
1 χονδρό σιμιγδάλι(πακέτο των 500γρ) 250ml γάλα (και λιγο παραπάνω)
1/2 κ.γλ μπέικιν πάουντερ
1/2 κουτ.γλ μαστίχα κοπανισμένης(εγώ έβαλα 1)
1 κουτ.γλ σόδα μαγειρικής
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

Σιρόπι:
2 1/2φλυτζανια τσαγιού ζάχαρη 2 φλυτζάνια νερό.

Κρέμα:
600ml γάλα και 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής έτοιμο για μιλφειγ.

Εκτέλεση:
Σε μπολ βάζω όλα τα υλικά για το Ραβανί ανακατεύω με κουτάλι καλά .
Σε προθερμασμένο φούρνο 180° ,το ρίχνω σε βουτυρωμένο ταψάκι να ψηθεί για 30'!
Αφήνουμε να κρυώσει ετοιμάζουμε το σιρόπι να βράσει 5 με 8 λεπτά και με κουτάλι ρίχνουμε καυτό όπως είναι από πάνω.
Αφού κρυώσει κι αυτό χτυπάμε 5' την κρέμα ζαχαροπλαστικής με το γάλα,ρίχνουμε από πάνω απλώνουμε,τέλος πασπαλίζουμε κανέλα καρύδι ή και τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.
1 ώρα στο ψυγείο και έτοιμο.Η συνταγή είναι από το Pinterest 🤗


Συνταγή από Karolina Mega-Οι χρυσοχερες-ηδες





ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Κέικ νηστίσιμο σοκολάτας !!!



Από το ωραιότερο αφράτο νηστίσιμο υγρό κέικ σοκολάτας χωρίς μίξερ !!!

  ΣΥΝΤΑΓΗ-ΥΛΙΚΑ--ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στο μπολ 1 κούπα σπορέλαιο,6 κουταλιές της σούπας κακάο,1 κούπα χυμό πορτοκαλιού,2 κούπες ζάχαρη,1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,4 κουταλιές της σούπας ξίδι,ξύσμα ενός πορτοκαλιού και το ανακατεύουμε με σύρμα 5 λεπτά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε 2 βανίλιες και 500 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα λίγο λίγο και ανακατεύουμε!
Τοποθετούμε το μείγμα στο ταψί μας και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο !!

Συνταγή από  Tzeni Tsanaktsidou -Aγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Σοκολατόπιτα !!!

  

Σοκολατόπιτα  ζουμερή !!!!

Υλικά
5αβγά
1κουπα του νες καφέ ηλιέλαιο
Μισή κούπα γάλα
Μισή κούπα ζάχαρη
1 1/2 κούπα αλεύρι γ.ο.χ
Μισή κούπα κακάο
Ένα φάκελο μπεικιν
Μια βανίλια
Χτυπάμε αβγά με ζάχαρη μόλις αφρατέψουν προσθέτουμε τα υπόλοιπα τοποθετούμε το μείγμα σε αλευρωμενο ταψί και ψήνουμε στους 180 Για 25 /30 λεπτά ανάλογα το φούρνο

Για το σιρόπι
3 κούπες ζάχαρη
3κουπες νερό
Ένα ξυλάκι κανέλλα
Τα βράζουμε για δέκα λεπτά το αφήνουμε να κρυώσει και σιροπιάζουμε το ζεστό παντεσπάνι

Για το γλασο
Δύο κουβερτουρες 125 γρ και 2φλυτζ του καφέ γάλα
Ζεσταίνεις το γάλα
Και βάζεις την σοκολάτα να λιώσει
Μόλις κρυώσει το γλυκό προσθέτουμε το γλασο




Roula Monokrousou -- οι χρυσοχερες-ηδες




ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

*Κοτόπουλο με ρύζι για το εορταστικό τραπέζι !!!




Πρωτοχρονιάτικη συνταγή για Φαντασμαγορικο Ρύζι με Κοτόπουλο - Chicken Lollipop with Cristmas wild rice
 Φτιάξαμε Κοτόπουλο με  εορταστικό  ρύζι που σίγουρα θα  σας εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας!!

Υλικά-Ingredients
1κιλό κοπανάκια κοτόπουλου-1kg chicken lollipop
αλάτι-salt
150 γρ μπάρμπεκιου σως-150 gr barbeque sauce
3 αποξηραμένα σύκα-2 dried figs
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο-Extra virgin olive oil
500 γρ άγριο ρύζι-500 gr wild rice
40 γρ κουκουνάρι-40 gr pine nuts
70 γρ σταφίδες-70 gr raisins
1250 γρ ζωμό λαχανικών-1250 gr vegetable broth



GERMAN


-Zutaten
-1kg Hühner lollipop
-Salz
-150 g Barbecue-Sauce
-2 getrocknete Feigen
-Extra natives Olivenöl
-500 g Wildreis
-40 g Pinienkerne
-70 g Rosinen
-1250 g Gemüsebrühe

ΔΕΙΤΕ την εκτέλρση πατώντας ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=_BnsSwtdPT4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR21_JDLnc7uiTjvoSflY4ncuBugraoU87TGmQAMmmNsNg6nDZ3mz8a4uOc



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Κουλουράκια Χριστουγεννιάτικα !!!



Συνταγή:
Υλικά:
6 αυγά,
250 γρ βούτυρο Βιτάμ,
2 ποτήρια ( όχι γεμάτα ) ζάχαρη,
5 βανίλιες,
1 ποτήρι κρασιού γάλα ,
1/2χαρτακι μαστίχα κοπανισμένη ,
1 μπέικιν  παουντερ,
1/2φλυτσανι του καφέ χυμό πορτοκαλιού ,
ένα κουταλάκι σόδα
ξύσμα πορτοκαλιού
περίπου 1200-1300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις



Εκτέλεση :
Χωρίζω τα ασπράδια από τους κρόκους και τα χτυπάω σε μαρέγκα.
Σε μία λεκάνη χτυπάω με το μίξερ τη ζάχαρη με τους κρόκους .
Προσθέτω το βούτυρο βανίλιες, ξύσμα, μαστίχα , τον χυμό με την σόδα και το γάλα ανακατεύω. . Βάζουμε και την μαρέγκα και την ενσωματώνουμε με το παραπάνω μείγμα.
Τέλος το αλεύρι με το Μπέικιν παουντερ.


Ένα κρόκο με λίγο νεράκι αλείφω τα κουλουράκια, έριξα σουσάμι στο ένα ταψί και στο άλλο τρούφα χρωματιστή.
Τα έψησα στον αέρα στους 150 βαθμούς.


Lena Patsi-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Μακαρόνια μπλούμ και σαλάτα λάχανο με δική μας σάλτσα !!



 ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μακαρόνια νούμερο 6 η 7
10 ποτήρια νερό
2 κουταλιές πελτέ ντομάτας κύκνος
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας κοφτή βασιλικό
αλάτι-πιπέρι [εγω δεν βάζω καθόλου αλάτι αλλά προσθέτω 2 κύβους knorr χωρίς συντηρητικά δίνει πολύ νοστιμιά]
ελαιόλαδο περίπου 5 κουταλιές της σούπας
τυρί τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στην κατσαρόλα να πάρουν βράση ΄
Ρίχνουμε και τα μακαρόνια και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά σε δυνατή φωτιά .
Ξεσκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δούμε να δέσει η σάλτσα σε δυνατή πάντα φωτιά  ,Τα αφήνουμε με ελάχιστο ζουμάκι κι ειναι πεντανόστιμα !!!



ΥΛΙΚΑ
Λάχανο
καρότο
2 λεμόνια
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
5 κουταλές σούπας μαγιονέζα Kraft η καλύτερη
1/2 κουταλάκι του γλυκού κέτσαπ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το λάχανο ,τρίβουμε το καρότο και σε ένα μπώλ
Σε ένα  άλλο μπολάκι εχουμε το χυμό από τα λεμόνια προσθέτουμε και μαγιονάζα ,μουστάρδα ,κέτσαπ ,ελαιόλαδο και μ΄ενα πιρούνι τα ανακατεύουμε καλά.
Πίχνουμε ελάχιστο αλάτι στο λάχανο καρότο και από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα μας .Ανακατεύουμε όταν έρθει η ώρα του φαγητού Καλή όρεξη !!!
Αφαιρώντας το τυρί έχουμε νηστίσιμο πιάτο.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Φωλίτσες με μπέικον & αυγά στον φούρνο !!!




Εντυπωσιάστε με τις καταπληκτικές φωλίτσες !!Ωραίες για μπουφέ- παιδικά πάρτυ κι όχι μόνο !!

Υλικά για 4 φωλίτσες
4 λωρίδες μπέικον
4 αυγά
λίγο αλάτι -πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο λάδι για το ταψί

Τι κάνουμε

Έχουμε ταψάκι με θήκες .
Λαδώνουμε καλά τις υποδοχές και βάζουμε κυκλικό το μπέικον όπως το δείχνει η φωτογραφία.




 Σπάμε από ένα αυγό στην κάθε θηκούλα΄


 Φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.




Με την βοήθεια σπάτουλας βγάζουμε τις φωλίτσες




Τις τοποθετούμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό .

 Έχουν καταπληκτική γεύση και ετοιμάζονται αμέσως !!

Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ