Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Μπατζίνα με φέτα και σπανάκι!!

Η συνταγή  είναι της Ντεμούλας Παπαδοπούλου με κάποιες μικρές αλλαγές
 
 
Υλικά
.3 αυγά,
1κούπα σπανάκι κατεψυγμένο,
1/2 ποτήρι γάλα,
3/4 κούπας σπορέλαιο,
1 κουταλάκι αλατι,
1 κουταλάκι ζάχαρη,
250 γρ φέτα,
8 γεμάτες κουταλιές αλεύρι γ.ο.χ
 
 

 
Σε μία λεκανίτσα  βάζω όλα  τα υλικά και στο τέλος το αλεύρι.
Ανακατεύω καλά εώς ότου ενσωματωθούν .
Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψάκι (εγώ χρησιμοποίησα ταρτιέρα) και ρίχνουμε μέσα το χυλό.
 

Ραντίζουμε με λίγο λάδι το χυλό,(εγώ πασπάλισα και με τριμμένη ξερή μυζήθρα).
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για μία ώρα περίπου.Καλή 'όρεξη!!