Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Μπισκοτογλυκό με ζαχαρούχο καραμέλας!!!

3 βασικά υλικά- λίγος κόπος κι έτοιμο το αριστούργημα !!!


Υλικά
Μπισκότα πτι μπερ 2 πακέτα
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα καραμελομένο-υπάρχει κι έτοιμο πλέον στα σούπερ μάρκετ
λίγο ποτό Αμαρέτο ή ότι υπάρχει
Σαντιγί
Και τρούφα μαύρη

Εκτέλεση

Βάζουμε τα καραμελομένα ζαχαρούχα σε  ένα μπολ τα ανακατεύουμε καλά εγώ έχω βάλει και λίγο Αμαρέτο.
Σε ένα πυρέξ 28Χ30 στρώνουμε μία στρώση μπισκότα τα οποία τα βουτάμε πράτα αστραπιαία σε γάλα.
Από πάνω απλώνουμε μία στρώση ζαχαρούχο καραμελομένο .
Ξανά μία στρώση μπισκότα βουτηγμένα στο γάλα στο γρήγορο και ξανά ζαχαρούχο καραμελομένο γάλα.
Τελειώνουμε με μπισκότα και από πάνω έχω χτυπήσει την σαντιγί την στρώνω τελευταία και για γαρνιτούρα τρούφα σοκολάτας .
Το τοποθρτούμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί κόβουμε και σερβίρουμε !!
Απίθανο πραγματικά !! Δοκιμάστε το !!!
Από 
Xristina Dimou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ