Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Κοτόπουλο γιουβέτσι !!!


 
Γινετε πολυ ωραιο και ειναι κ πολυ ευκολο!! 
ΥΛΙΚΑ
1 κοτοπουλο κομμενο σε κομματια'
1 πουμαρο
λαδακι 
αλατι πιπερ
2 σκελιδες σκορδο [αν θελετε]εγω εχω αδυναμια.μ αρεσει,κ κανει κ καλο!
1 πακετο κριθαρακι χονδρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλενουμε τα κομματια του κοτοπουλου.τα τοποθετουμε μεσα στο ταψι ,ριχνουμε νερο τοσο οσο να σκεπαστει ,ριχνουμε αλατι πιπερι σκορδο [αν θελετε] λαδακι ανακατευετε και ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο 200 βαθμους πανω κατω ,οταν εχει ψηθει το κοτοπουλο προσθετετε κ το κριθαρακι .να ξερετε παντα ,οταν βαλετε το κριθαρακι αφηστετο μονο 10 λεπτα κ κλειστε το φουρνο ,ας ειναι πολυ μελατο οπως το βλεπετε στην φωτογραφια ,σε λιγο θα πηξει,σερβιρετε με τυρακι τριμμενο αν σας αρεσει!! 

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ