Μερίδες: 4
Xρόνος: 35' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη
4 μικρά καρότα κομμένα σε φετούλες
2 ξερά κρεμμύδια όλοκληρα
2 πατατούλες ολόκληρες
σέλινο-μαιντανό-άνηθο
πιπέρι-αλάτι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Καθαρίζετε τα ψάρια και τα ξεπλένετε ,[αν είναι φρέσκα κόβετε και το κεφάλι]
Βάζετε σε κατσαρόλα 8 φλυτζάνια νερό ,προσθέστε και τα λαχανικά το αλατοπίπερο και το λάδι .
Βράζετε για 10 λεπτά και προσθετετε και το μπακαλιάρο ,χαμηλώνετε την φωτιά ,και βράζετε περίπου γιά 30 λεπτά ,
Αν το νερό δεν καλύπτει το ψάρι ,βράστε γιά 15 λεπτά από την μία πλευρά και μετά άλλα 15 από την άλλη αφού το γυρίσετε ,πρέπει να μείνει πολύ λίγο ζουμάκι.
Βγάζετε το ψάρι σε μία πιατέλα ,σουρώνετε τα λαχανικά και τα βάζετε γύρω από το ψάρι ,και τα περιχύνετε με το ζουμάκι της κατσαρόλας .Καλή σας όρεξη !!
Βάζετε σε κατσαρόλα 8 φλυτζάνια νερό ,προσθέστε και τα λαχανικά το αλατοπίπερο και το λάδι .
Βράζετε για 10 λεπτά και προσθετετε και το μπακαλιάρο ,χαμηλώνετε την φωτιά ,και βράζετε περίπου γιά 30 λεπτά ,
Αν το νερό δεν καλύπτει το ψάρι ,βράστε γιά 15 λεπτά από την μία πλευρά και μετά άλλα 15 από την άλλη αφού το γυρίσετε ,πρέπει να μείνει πολύ λίγο ζουμάκι.
Βγάζετε το ψάρι σε μία πιατέλα ,σουρώνετε τα λαχανικά και τα βάζετε γύρω από το ψάρι ,και τα περιχύνετε με το ζουμάκι της κατσαρόλας .Καλή σας όρεξη !!