Υλικά
1/2 κιλό κοτόπουλο, ψιλοκομμένο
Μαϊντανό και κόλιαντρο
Αλάτι + πιπέρι + μπαχαρικά ανάμεικτα (κοτόπουλο μπαχαρικά που βρήκα)
Καυτό πιπέρι ,η απλό,κατά προτίμηση + κρεμμύδι ψιλοκομμένο + 3 σκελίδες ψιλοτριμμένο
Φρυγανιά τριμμένη γαλέτα
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο σε μπολ,προσθέτουμε τον μαϊντανό, και μπαχαρικά καθώς και το κόλιαντρο το αυγό, αλάτι, το σκόρδο και ανακατεύουμε καλά και αν το μείγμα δεν πλάθετε προσθέτουμε φρυγανιά τριμμένη [γαλέτα] τόση ώστε να πλάθονται και ανακατέψτε
Στη συνέχεια το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 1/2 ώρα.
Τα πλάθουμε σε μπαλάκια τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία.Όταν τα βγάλουμε από το τηγάνι τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσουν το λάδι, στη συνέχεια, βάζουμε φύλα από μαρούλι στην πιατέλα και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.