Υλικά
4 φιλέτα βακαλάου
2 ντομάτες ώριμες κομμένες σε ροδέλες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 καρότα κομμένα σε μακρόστενα φετάκια
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κουταλιά τις σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι κοφτό μέλι
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Για να δείτε περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φιλέτα βακαλάου και τα στραγγίζουμε καλά.
Σε ενα πυρέξ κόβουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα δυο ντομάτες σε ροδέλες ενα μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες ενα κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες και δυο καρότα σε μακρόστενα φετάκια.
Βάζουμε τα φιλέτα μας απο πάνω.
Σε ενα μπολ βάζουμε μισό ποτήρι λευκό κρασί μισή κούπα ελαιόλαδο μια κουτάλια της σούπας μουστάρδα με μέλι θυμαρι αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε πολυ καλα να ομογενοποιηθούν ολα μαζι και περιχυνουμε το φαγητό μας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας!
Eva Triantafilidou
4 φιλέτα βακαλάου
2 ντομάτες ώριμες κομμένες σε ροδέλες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 καρότα κομμένα σε μακρόστενα φετάκια
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κουταλιά τις σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι κοφτό μέλι
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Για να δείτε περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φιλέτα βακαλάου και τα στραγγίζουμε καλά.
Σε ενα πυρέξ κόβουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα δυο ντομάτες σε ροδέλες ενα μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες ενα κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες και δυο καρότα σε μακρόστενα φετάκια.
Βάζουμε τα φιλέτα μας απο πάνω.
Σε ενα μπολ βάζουμε μισό ποτήρι λευκό κρασί μισή κούπα ελαιόλαδο μια κουτάλια της σούπας μουστάρδα με μέλι θυμαρι αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε πολυ καλα να ομογενοποιηθούν ολα μαζι και περιχυνουμε το φαγητό μας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας!
Eva Triantafilidou