1 κιλό φλούδα καρπουζιού
1 κιλό ζάχαρη
2-3 βανίλιες
Περίπου 250 γρ μέλι
Δυο τρεις κουταλιές σούπας γλυκόζη
Εκτέλεση
Πλένουμε καθαρίζουμε και κόβουμε το καρπούζι σε κομμάτια τετράγωνα
Βράζουμε σε σκέτο νερό τις φλούδες μέχρι να τσιμπιούνται
Σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσει
Το βάζουμε στην κατσαρόλα και ρίχνουμε την ζάχαρη ..
Το αφήνουμε έτσι όλη νύχτα να βγάλει τα υγρά του και το πρωί το δένουμε σε χαμηλή φωτιά
Προς το τέλος ρίχνουμε βανίλιες μέλι και γλυκόζη....( το πρώτο βράσιμο λίγη ώρα)