Πιστέψτε με θα ενθουσιαστείτε !!!
ΥΛΙΚΑ:
1λίτρο κρέμα γάλακτος πλήρες παγωμένη
1συσκευασία μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα
5κουταλιές τής σούπας πραλινα φουντουκιου(nucrema)
2βανιλιες
2κουταλιές τής σούπας ζάχαρη άχνη
1 ζαχαρουχο γάλα παγωμένο
(Στην περίπτωση πού δεν θέλουμε να είναι πολύ γλυκό,μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μισό!)
Από Χριστιανός Γιώργος
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με μίξερ την κρέμα γάλακτος μαζί με ζάχαρη άχνη να γίνει μία αφράτη σαντιγί!Προσθέτουμε το ζαχαρουχο γάλα και τις βανιλιες και χτυπάμε με μίξερ για λίγο ακόμη.Τέλος προσθέτουμε την πραλινα φουντουκιου και τα μπισκότα σε κομμάτια και ανακατεύουμε ελαφρά!
Βάζουμε κατάψυξη για οχτώ ώρες η αλλιώς για μία νύχτα να παγώσει όπως πρέπει!Ενδιάμεσα δεν χρειάζεται περεταίρω ανακάτεμα κάθε μία ώρα!
Είναι πραγματικά πανεύκολο και πολύ νόστιμο παγωτό!
Αξίζει να την δοκιμάσετε την συνταγή!
Καλή σάς επιτυχία!
Από τον φίλο Σεφ Σελιδα μαγειρικής.Χριστιανός Γιώργος
1συσκευασία μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα
5κουταλιές τής σούπας πραλινα φουντουκιου(nucrema)
2βανιλιες
2κουταλιές τής σούπας ζάχαρη άχνη
1 ζαχαρουχο γάλα παγωμένο
(Στην περίπτωση πού δεν θέλουμε να είναι πολύ γλυκό,μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μισό!)
Από Χριστιανός Γιώργος
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με μίξερ την κρέμα γάλακτος μαζί με ζάχαρη άχνη να γίνει μία αφράτη σαντιγί!Προσθέτουμε το ζαχαρουχο γάλα και τις βανιλιες και χτυπάμε με μίξερ για λίγο ακόμη.Τέλος προσθέτουμε την πραλινα φουντουκιου και τα μπισκότα σε κομμάτια και ανακατεύουμε ελαφρά!
Βάζουμε κατάψυξη για οχτώ ώρες η αλλιώς για μία νύχτα να παγώσει όπως πρέπει!Ενδιάμεσα δεν χρειάζεται περεταίρω ανακάτεμα κάθε μία ώρα!
Είναι πραγματικά πανεύκολο και πολύ νόστιμο παγωτό!
Αξίζει να την δοκιμάσετε την συνταγή!
Καλή σάς επιτυχία!
Από τον φίλο Σεφ Σελιδα μαγειρικής.Χριστιανός Γιώργος