Κριτσινάκια με παρμεζάνα και γραβιέρα Κρήτης για τις δύσκολες ώρες!!!
Υλικά
200γρ λάδι
200γρ νερό150γρ σησάμι καρβουδισμένο
400γρ τυρί (γραβιέρα Κρήτης)
250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 αλεύρι φαρίνα
μια κουταλιά της σούπας, ρίγανη, λίγο πιπέρι μια κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Όλα τα υλικά μαζί ζυμώνουμε φτιάχνουμε μπαστουνάκια
και τα περνάμε από τυρί
Για πασπάλισμα
200 γρ παρμεζάνα
400 γρ γραβιέρα Κρήτης για από πάνω
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς γύρω στα 20 λεπτά
Συνταγή από τον φίλο George Zolis
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ