Δροσερό εύκολο γλυκάκι χωρίς πολύ κόπο !!
ΥΛΙΚΑ
40 φρυγανιές θρυμματισμένες
Βιτάμ 3 κουταλιές γεμάτες της σούπας
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
μισό ζαχαρούχο γάλα
3 κουταλιές ξύσμα λεμονιού!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε την φρυγανιά με το Βιτάμ αφού τις θρυμματίσουμε σε κομμάτια και το στρώνουμε στο ταψάκι.
Κάνουμε και την κρέμα --χτυπάμε γιαούρτι ζαχαρούχο ξύσμα για 10 λεπτά το ρίχνουμε πάνω στην φρυγανιά πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και ψυγείο για 3 ώρες!Καλή επιτυχία !!!
zeni Tsanaktsidou- οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΥΛΙΚΑ
40 φρυγανιές θρυμματισμένες
Βιτάμ 3 κουταλιές γεμάτες της σούπας
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
μισό ζαχαρούχο γάλα
3 κουταλιές ξύσμα λεμονιού!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε την φρυγανιά με το Βιτάμ αφού τις θρυμματίσουμε σε κομμάτια και το στρώνουμε στο ταψάκι.
Κάνουμε και την κρέμα --χτυπάμε γιαούρτι ζαχαρούχο ξύσμα για 10 λεπτά το ρίχνουμε πάνω στην φρυγανιά πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και ψυγείο για 3 ώρες!Καλή επιτυχία !!!
zeni Tsanaktsidou- οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ