Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Φωλίτσες με γκανάζ ή πραλίνα !!!


Τέλεια Τέλειαααα..!!!


Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
Μία κούπα λιωμένο βούτυρο φρέσκο η ανάμικτο με Βιτάμ
Ένα βαζάκι μικρο μερέντα

Για το σιρόπι..
3 κούπες νερό
2 κούπες ζάχαρη
Μισό λεμόνι

Απλώνουμε ένα φύλλο στο τραπέζι βουτυρώνουμε απαλά τις άκρες με το πινέλο περνούμε μια κουτάλα η έναν πολύ λεπτό πλάστη τυλίγουμε σε ρόλο πάνω στην κουτάλα σουρώνουμε το φύλλο με τα δυό χέρια και τραβάνε προσεκτικά..ενώνουμε τις άκρες και τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί..συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα..ψήνουμε στους 180 ανάλογα το φούρνο και αφού βράσουμε το σιρόπι μας περιχύνουμε τα σαραγλάκια αμέσως μόλις τα βγάλουμε..αφήνουμε να απορροφήσει όλο το σιρόπι και τοποθετούμε σε πιατέλα...γεμίζουμε την τρύπα με μερεντα και αφού χουν κυρώσει κακά σερβίρουμε. ..(η γέμιση μπορεί να γιάνει με κρέμα ζαχαροπλαστικής ξηρούς άκαρπους μαρμελάδα γλυκό κουταλιού και ότι άλλο μας αρέσει...)

Boula Arabatzi-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ