Παγωτό
Με δύο υλικά
500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική vegetalcrem
500 γρ κουβερτούρα λευκή
Προαιρετικά φουντούκια και σιρόπι καραμέλας για το στόλισμα
Εκτέλεση
Βάζεις σε κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και μόλις κοχλάσει αποσύρεις από την φωτιά και ρίχνεις την λευκή κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια την αφήνεις 2 λεπτά και ανακατεύεις με μια μαρίζ μέχρι να ενσωματωθούν καλά το αδειάζεις σε μπώλ παγωτού
Και το βάζεις για μια μέρα στη συντήρηση Όχι κατάψυξη σε περίπτωση που παγώσει πολύ στην συντήρηση αφήστε το λίγο έξω και μετά το χτυπάτε στο μίξερ
Την επόμενη μέρα
Χτυπήστε το μείγμα
Με μιξεράκι χειρός
Μέχρι να αφρατέψει
Προαιρετικά βάζεις τα φουντούκια και στολίζεις με σιρόπι καραμέλας εγώ έβαλα και τριμμένο μπισκότο το βάζεις στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες ότι ώρα και να το φάτε παραμένει μαλακό.
Roula Monokrousou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ