Για την κρέμα χτυπάω
2 μορφατ μαζί με ένα ζαχαρούχο
2 βανίλιες
ένα σφηνάκι κονιάκ
έπειτα συνεχίζω το χτύπημα προσθέτοντας 2 συσκευασίες τυρί κρέμα
2 κροκους αυγών .
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνεται ελαφρώς 2 ποτήρια νερού μαζί με 2 κουταλιές της σούπας καφέ στιγμιαίου καφέ βρέχω τα σαβουαγιάρ και τα τοποθετώ στο σκεύος μια στρώση σαβουαγιάρ κρέμα 2 στρώση σαβουαγιάρ κρέμα.
Το βάζω στο ψυγείο να κρυώσει και μετά πασπαλίζω από πάνω κακάο με κανέλα 2 κουταλάκια κακάο μαζί με 1 κουταλάκι κανέλα.
Σημείωση στο δικό μου τάπερ χρειάστηκα 2συσκευασίες σαβουαγιάρ.
Εγώ τα αυγά τα παραλείπω.
Ανθη Βλαχοπουλου-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ