ΡΕΒΑΝΙ ΑΦΡΑΤΟ,ΓΕΥΣΤΙΚΟ,ΥΠΕΡΟΧΟ,ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
6 αυγα ιδιου μεγεθους,
μισο ποτηρι ζαχαρη,
1 ποτηρι γαλα,
1ποτηρι σπορελαιο,
1 σακουλακι χονδρο σιμιγδαλι,
1 φακελακι μπεικιν,
1 βανιλια,
1 κ.ξ.λεμονιου!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ::
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν να ασπρισουν να μην χασουν τον ογκο τους!!!!!
Ριχνουμε εναλλάξ το σπορελαιο με το γαλα!!!!
Τελος ριχνουμε το σιμιγδαλι,το μπεικιν,την βανιλια,το/ξυσμα!!!!
Βουτυρωνουμε το ταψι μας και ριχνουμε το μείγμα!!!!
Ψηνουμε στους 180 β προθ αντισ μεσαια σχαρα για 35 λεπτα φυσικα αναλογα τον φουρνο!
Το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει πολυ καλα!
ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 4 ποτηρια νερου νερο με 4 ποτηρια ζαχαρη μισο λεμονι για 5 λεπτα!
Το κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 1 κ.σ.βουτυρο αγελαδινο!
Το αφηνουμε να λιωσει μονο του!!!
Σιροπιαζουμε με κουταλα σιγα-σιγα!
Δηλαδη απορροφει και συνεχιζουμε!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!