Σκιουφιχτά Κρήτης με μοσχαράκι που λιώνει κ το μόνο που ακούγεται είναι ο ήχος των πιρουνιών 😋😋😋 με μπόλικη γραβιέρα Κρήτης 😋
Ένα κιλό μοσχάρι χτένι το μισοβραζω πρώτα κ μετά το σοτάρω με κρεμμύδι ψιλοκομμένο σβήνω με κρασί κ έπειτα ρίχνω 3 ντομάτες περασμένες από το μουλτι μισό κουτάλι πελτέ, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, κανέλα ξύλο κ ντοματινια ζεστό ζωμό που έχω κρατήσει κ σιγοβράζω μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας και να είναι έτοιμη δεμένη η σάλτσα!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα ΛεβέντηΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ