Το απόλυτο γλυκό ψυγείου με πλούσια κρέμα και φράουλες!!!
Υλικά:
* 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ
-*½ φλιτζάνι χυμό φράουλας η γάλα
*1 Κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
*12 – 16 Μπισκότα Σαβαγιάρ
*1 κουτάκι σαντιγί ΜΟΡΦΑΤ
*ζάχαρη άχνη -την χτυπάμε με την σαντιγί ποσότητα όσο γλυκό το θέλουμε
*1 Κιλό φράουλες φρέσκιες καθαρισμένες και κομμένες στα 4
Εκτέλεση :
Φτιάχνουμε ξεχωριστά την κρέμα ΓΙΩΤΗΣ και την σαντιγί ΜΟΡΦΑΤ ακολουθώντας τις οδηγίες από τις συσκευασίες.
Στήν κρέμα ρίχνουμε τα 2/3 από τις φράουλες και ανακατέυουμε με κουτάλι.
Εντωμεταξύ , βουτάμε τα σαβαγιάρ σε χυμό φράουλας η γάλα , και τα στρώνουμε σε μακρόστενο τάπερ η πυρέξ.
Από πάνω απλώνουμε την κρέμα ομοιόμορφα .
Τέλος απλώνουμε και την υπόλοιπη σαντιγί , στρώνουμε με σπάτουλα και ρίχνουμε τα τελευταία κομμάτια φράουλας.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν από το σερβίρισμα.
Από
http://mygreekitchen.gr
My Greekitchen -
Υλικά:
* 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ
-*½ φλιτζάνι χυμό φράουλας η γάλα
*1 Κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
*12 – 16 Μπισκότα Σαβαγιάρ
*1 κουτάκι σαντιγί ΜΟΡΦΑΤ
*ζάχαρη άχνη -την χτυπάμε με την σαντιγί ποσότητα όσο γλυκό το θέλουμε
*1 Κιλό φράουλες φρέσκιες καθαρισμένες και κομμένες στα 4
Εκτέλεση :
Φτιάχνουμε ξεχωριστά την κρέμα ΓΙΩΤΗΣ και την σαντιγί ΜΟΡΦΑΤ ακολουθώντας τις οδηγίες από τις συσκευασίες.
Στήν κρέμα ρίχνουμε τα 2/3 από τις φράουλες και ανακατέυουμε με κουτάλι.
Εντωμεταξύ , βουτάμε τα σαβαγιάρ σε χυμό φράουλας η γάλα , και τα στρώνουμε σε μακρόστενο τάπερ η πυρέξ.
Από πάνω απλώνουμε την κρέμα ομοιόμορφα .
Τέλος απλώνουμε και την υπόλοιπη σαντιγί , στρώνουμε με σπάτουλα και ρίχνουμε τα τελευταία κομμάτια φράουλας.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν από το σερβίρισμα.
Από
http://mygreekitchen.gr
My Greekitchen -