Σκέτη γλύκα το φαγητό μας σήμερα !!!
Μοσχαράκι που λιώνει με φασολάκια γλύκισμα .. μπόλικη φετούλα κ ψωμίιιιι!!!
Ένα κιλό μοσχάρι χτένι το βράζω χαμηλώνω να σιγοβράσει μόλις μισοβράσει το μεταφέρω σε άλλη κατσαρόλα με λάδι κ ψιλοκομμένο κρεμμύδι το σωταρω κ σβήνω με μισό ποτηράκι κρασί, ρίχνω κ τα φασολάκια αφού τα ανακάτεψα κ σοταριστουν καλά ρίχνω 3 ντομάτες περασμένες στο μουλτι μια κουταλιά πελτε αλάτι, πιπέρι, κ ζουμί από το μοσχάρι που είχα βράσει κ αφήνω να σιγοβράσει!!
Απλά κ νόστιμα!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα ΛεβέντηΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ