Γιουβέτσι.... Στη γάστρα με Μοσχαρίσια Στηθοπλευρα !!!! Έγινε Μπουκιά και συχώριο !!!!
ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ενάμιση κιλό κρέας λάδι στην κατσαρόλα και το θωρακιζω απ'όλες τις πλευρές
Ρίχνω αλάτι πιπέρι ντομάτα δίκια μου και νερό ζεστό και βράζω για 40 λεπτά.
Ανοίγω την χύτρα βάζω το κρέας με το ζουμακι του στη γάστρα ρίχνω το κριθαράκι σκεπάζω και ψήνω Αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά .
Ενδιάμεσα ανακατεύω κάνα δυο φορές .
Σβήνω με λίγο ζουμακι γιατί σιγά σιγά θα το πιεί να μην μείνει το φαγητό στεγνό .
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ