Κότσι χοιρινό σκέτο λουκουμάκι !!!
Είπα να το φτιάξω διαφορετικά σήμερα και έγινε πολύ νόστιμο και με αυτό τον τρόπο.
Μαρινάρουμε τα κότσια, εγώ τα έβαλα από χτες το πρωί, σε ένα κουτί μπύρα και μια κουταλιά μέλι. Τα βάζουμε σε στενό μπολ ώστε να τα καλύπτει η μπύρα.
Στρώνουμε λαδόκολες στη γάστρα και βάζουμε το κρέας, αλάτι, πιπέρι.
Κόβουμε χοντρές φέτες ένα κρεμμύδι, πιπεριές πολύχρωμες,λάδι, ένα με δύο σκόρδα με τη φλούδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και πάπρικα. Ρίχνουμε και τη μαρινάδα , σκεπάζουμε με λαδόκολα και με το καπάκι της γάστρας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 3-4 ώρες, μέχρι να ψηθεί το φαγητό και να μείνει με τη σάλτσα του.
Το κρέας απίστευτα μαλακό, φεύγει το κόκαλο και νοστιμιά....δεν περιγράφω άλλο.😊
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαίρη Ηλιοπούλου.