Τα φτιάχνω πάντα όπως μου είχε πεί ο Κρικέλας παλιά από το θρυλικό εστιατόριο Θεσ/νικης ... και εξαφανίζονται αμέσως !!!
Πλένω τα κολοκυθάκια και τα κόβω σε φέτες και μετά όπως ακριβώς της πατάτες .
Τα αφήνω οπωσδήποτε σε σουρωτήρι μία ώρα να ιδρώσουν όπως μου είχε πει ρίχνοντας το ανάλογο αλάτι.
Παίρνω μία νάιλον σακούλα και βάζω μέσα αλεύρι αρκετό .
Ρίχνω τα κολοκυθάκια την στρίβω από πάνω να κλείσει κ την κουνάω να αλευρωθούν ολα τα κολοκυθάκια .
Βάζω μπόλικο λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί.
Παίρνω από την σακούλα κολοκυθάκια τα τινάζω να φύγει το περιττό αλεύρι.
Τηγανίζω κάθε φορά τόσα όσα να μην γεμίσει το τηγάνι αλλά να είναι μία στρώση.
Αν βάλουμε πάρα πολλά πεφτει η θερμοκρασία κ δεν γίνονται τραγανά μου το είχε πει σαν συμβουλή.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα με την ίδια διαδικασία.
Ανακατεύουμε να γυρίσουν με τρυπητή κουτάλα κ τα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας για λίγο κ μετά στην πιατέλα .
Εκτέλεση φωτό συνταγή από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ .