ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 κουπα λαδι
2 κουπες χονδρο σιμιγδαλι
3 κουπες ζαχαρη
4 κουπες νερο
Κανελα 2 κουταλάκια
Καβουρδιζουμε το σιμιγδαλι με το λαδι μεχρι να παρει χρωμα,προσθετουμε την κανελα και τη ζαχαρη και το νερο και ανακατευουμε συνεχεια μεχρι να πηξει.
Βαζουμε σε φορμα της αρεσκειας μας .
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ ΓΛΥΚΟ
Υλικά 600 ml χυμό φρέσκου πορτοκαλιου,
65 γρ κορν φλαουρ,
3 κ.σ.ζαχαρη,
100 γρ καρύδα!
Βάζουμε στην κατσαρόλα τον χυμό,το κορν φλαουρ και την ζάχαρη και στο χαμηλό ανακατεύουμε μέχρι να πήξει!
Ρίχνουμε το μείγμα σε ποτήρια βρεγμένα και αφήνουμε να κρυώσει!
Τα βγάζουμε και τα περνάμε σε καρύδα!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!