αλάτι,
πιπέρι,
πάπρικα,
ρίγανη,
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο,
το χυμό από 1 λεμόνι.
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τη φλούδα από τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες!!!
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο , τα μανιτάρια και τα υπόλοιπα υλικά.
Τηγανίζουμε περίπου 10 με 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφή χρώμα !!
Βάζουμε τα μανιτάρια σε μια πιατέλα και όσο είναι ακόμη ζεστά ρίχνουμε πάνω τους τριμμένο κεφαλοτύρι!!
Από την φίλη Μαρια Μαρδα