Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Μανιτάρια τηγανητά με τριμμένο κεφαλοτύρι!!!


 Υλικά


500 γρ μανιτάρια φρέσκα
αλάτι,
πιπέρι,
πάπρικα,
ρίγανη,
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο,
το χυμό από 1 λεμόνι.



 Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τη φλούδα από τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες!!!
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο , τα μανιτάρια και τα υπόλοιπα υλικά.
Τηγανίζουμε περίπου 10 με 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφή χρώμα !!
Βάζουμε τα μανιτάρια σε μια πιατέλα και όσο είναι ακόμη ζεστά ρίχνουμε πάνω τους τριμμένο κεφαλοτύρι!!
Από την φίλη  Μαρια Μαρδα


Πιπερόπιτα από τις πιό νόστιμες!!!!


 Αν δεν βάλουμε αυγά και φέτα είναι νηστίσιμη!!! Μοσχοβολάει το σπίτι μας !!

 Υλικά για την ζύμη

500γρ.αλεύρι 
1 κουτ. γλυκού ξύδι 
3 κουτ,σούπας λάδι 
1 κουτ,σούπας ούζο
λίγο αλάτι 
χλιαρό νερό περίπου 1 ποτήρι.

 Υλικά για την πίτα

4 πιπεριές κόκκινες
4 πιπεριές πράσινες 
1ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 
2 αυγά
Φέτα  τριμμένη με το χέρι
Αλάτι πιπέρι
2-3 κουτ,σούπας ελαιόλαδο
γραβιέρα τριμμένη για από πάνω 
σουσάμι


Ετοιμασία ζύμης

Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τελευταίο το νερό λίγο λίγο και συγχρόνως ζυμώνουμε να γίνει ζύμη που να πλάθεται .
Την αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί όσο ετοιμάζουμε την γέμιση.


Ετοιμασία γέμισης

Κόβουμε τα υλικά όλα  όπως φαίνονται στις φωτογραφίες.
Στην λεκανίτσα προσθέτουμε τα αυγά τη φέτα τριμμένη αλάτι πιπέρι μαιντανό λάδι και ανακατεύουμε.
Ανοίγουμε  το φύλλο ρίχνουμε  τα υλικά στην μέση και αφήνουμε να περισσεύει φύλλο στις 2 πλευρές δεξιά και αριστερά.


Κόβουμε σε  λωρίδες τα πλαινά τις πλέκουμε  όπως βλέπετε  να κλείσει ή πίτα ρίχνουμε γραβιέρα τριμμένη και σουσάμι από πάνω  και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 35 λεπτά θα το δείτε με το μάτι,Καλή επιτυχία!!
Από την φίλη μου Ευγενία  Ράπτη

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Χιονούλες λαχταριστές !!!!





Υλικά
1 Φυτική κρέμα γάλακτος

Παντεσπάνι
1 ποτήρι αλεύρι
4 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες




Κρέμα
1 λίτρο γάλα
6 κουταλιές κορνφλάουερ
6 κουταλιές ζάχαρη
1-2 βανίλιες




Εκτέλεση Παντεσπάνι

Χτυπάμε τα αυγά μέχρι που να πάρουν όγκο και προσθέτουμε την ζάχαρη. Συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι που να αφρατέψουν. Όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε το μπέικιν, τις βανίλιες και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί ή φορμάκια. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.



 Κρέμα

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μισό γάλα και την ζάχαρη να βράσουν. Το άλλο μισό σε ένα μπολ με κορν φλάουρ και ανακατεύουμε να λιώσει ρίχνουμε και την βανίλια. Το μίγμα που έχουμε στο μπολ το ρίχνουμε στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις μέχρι να πήξει.

Με ένα ποτήρι ή κουπ πατ κόβουμε σε στρόγγυλα κομμάτια το παντεσπάνι. Βάζουμε ένα κομμάτι ως βάση, γεμίζουμε με την κρύα κρέμα και σκεπάζουμε με ακόμα ένα κομμάτι. Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με φυτική σαντιγί και απλώνουμε παντού ινδοκάριδο.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Συκώτι και ο τρόπος να γίνει αφράτο και μαλακό!!



 Υλικά μερίδες 4

600 γραμ.συκώτι
Αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
αλεύρι
μηλόξυδο καλό-- αυτό του δίνει πολύ ιδιαίτερη νοστιμιά !!!


 Τι κάνουμε

Βάζουμε σε μπολ νερό 3 ποτήρια ρίχνουμε λίγο ξύδι και βουτάμε το συκώτι'
Το βγάζουμε αμέσως σε σουρωτήρι και το αφήνουμε για λίγο να στραγγίξει καλά.
Αν θέλουμε το κόβουμε σε μπουκίτσες.




Ρίχνουμε από  πάνω του αλάτι και την ρίγανη και το ανακατεύουμε να πάει παντού.
Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί απλά ΟΧΙ  να κάψει .
Σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο ,ή χαρτί κουζίνας για να μην πλένουμε πολλά πολλά βάζουμε αλεύρι και ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια από το συκώτι .
Το αλευρώνουμε .



Το τινάζουμε καλά καλά και το βαζουμε στο χλιαρό λάδι και τηγανίζουμε σε μέτρια πάντα θερμοκρασία.
Το γυρνάμε σε τακτικά διαστήματα.


Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε 1 φλυτζανάκι του καφέ και λιγότερο μηλόξυδο .
Δυναμώνουμε την φωτιά γυρνώντας συνέχεια μία από την μία πλευρά μία από την άλλη μέχρι να δούμε να εξατμιστεί εντελώς το μηλόξυδο και να μείνει ξανά με το λαδάκι του .Γίνετε φανταστικό !!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ



Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Τούρτα με διπλή μους σοκολάτας & επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος!



Υλικά για τη βάση:
60 γρ. Λευκό αμύγδαλο
50 γρ. Άχνη
70 κουβερτούρα
50 κρεμα Γάλακτος
10 γρ. Κορν φλάουρ
60 γρ. Ασπράδι

Εκτελεση
Χτυπάω στο μπλέντερ το αμύγδαλο, το φυσικά και την άχνη. Προσθέτω το κορν φλάουρ. Ρίχνω το ασπράδι χωρίς να το χτυπήσω και ανακατεύω. Λιώνω τη σοκολάτα μαζί με τη κρέμα και αδειάζω στο πρώτο μείγμα. Αδειάζω σε 2 τσερκια 20αρια και ψηνω στους 170´ για 10-12´.



--------------------------------

Υλικά για τη μους μαύρης κουβερτούρας:
250 σοκολάτα λιωμένη σε μπεν μαρι
300 κρέμα χτυπημένης σε παχύρρευστη μορφή
1 σφηνάκι Κουάντρο ή τριπλ σεκ

Εκτέλεση
Ανακατεύω τη σαντιγί απαλά με τη λιωμένη σοκολάτα και ρίχνουμε το ποτό.
Ανακατεύω πάλι απαλά, ίσα να ενσωματωθεί!
----------------------------------

Υλικά για τη μους λευκής κουβερτούρας:
200 γρ. λευκή κουβερτούρα λιωμένη σε μπαιν μαρι
250 γρ. κρέμα Γάλακτος χτυπημένης σε παχύρρευστη μορφή

Εκτέλεση
Ανακατεύω τη σαντιγί απαλά με τη λιωμένη σοκολάτα μέχρι να ομογενοποιηθούν χωρίς να χάσουν τον όγκο τους.
-------------------------------

Συναρμολόγηση
Βάζω το μπισκότο σε ένα 24αρι τσέρκι.
Αδειάζω τη μους μαύρης κουβερτούρας από πάνω και αφήνω να παγώσει για 15' περίπου.
Στη συνέχεια αδειάζω και τη λευκή μους, τη στρώνω με προσοχή και αφήνω να παγώσει για 3-4 ώρες.
----------------------------------

Για επικάλυψη
360 γρ. κουβερτούρα ΓΆΛΑΚΤΟΣ
240 ml πολύ ζεστή κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι μέλι

Καλή επιτυχία!!!

 Εφη Καρεκλά

Τούρτα παγωτό Μόκα!!!



 ·Υλικά
!2 πακέτα πτι μπέρ με σοκολάτα γάλακτος,
1 ζαχαρούχο γάλα,
1 γάλα εβαπορέ
500 ml φυτική κρέμα γάλακτος kretorre,
2 κουταλάκια του γλυκουύνες καφέ,
σταγόνες σοκολάτας 1 φακελάκι ,
100γρ λιωμένη κουβερτούρα



Τι κάνουμε
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος ,προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ (Τα γάλατα να είναι κρύα)
Χτυπάμε καλά να γίνει κρέμα.
Δυαλύουμε τον καφέ σε 2 κουταλιές γάλα και το προσθέτουμε μέσα στην κρέμα.
Ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα (σπασμένα) καί τις σταγόνες σοκολάτα
Αδειάζουμε σε ένα τσέρκι.
Λιώνουμε την κουβερτούρα στον φούρνο μικροκυμμάτων και στολίζουμε την τούρτα.
Την βάζουμε στην κατάψυξη και περιμένουμε με λαχτάρα να παγώσει.
Για αυτή την τούρτα έβαλα τη μισή κρεμα,με την υπόλοιπη έφτιαξα σαντουιτσάκια παγωτού!!
 Μαρια Μαρδα


Εκμέκ Πολιτίκο!!

Υλικά

Για 2-4 άτομα

80 γραμμάρια γιαούρτι
1/4 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλιά του γλυκού μαστίχα κοπανισμένη
1/4 κουταλιά του γλυκού μαχλέπι κοπανισμένο
1 αυγό
350 γραμμάρια τυρί μασκαρπόνε ή βουβαλίσιο τυρί
21 γραμμάρια μαγιά νωπή
250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
60 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
60 γραμμάρια ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό με λίγο αλεύρι για να γίνει χυλός και την αφήνουμε σε θερμοκρασία 35 βαθμών για περίπου 30 λεπτά να φουσκώσει και να κάνει φουσκάλες.

Ρίχνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί με τη μαγιά στο μπολ του μίξερ και ζυμώνουμε με το γάντζο ζυμώματος μέχρι να γίνει η ζύμη λεία και μαλακή.|

Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα. Σκεπάζουμε κι αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει περίπου μια ώρα σε ζεστό μέρος.

Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί 34 εκ. ή 2 μικρά και αφού έχουμε πρώτα ανοίξει τη ζύμη στο επιθυμητό μέγεθος δηλαδή να έχει πάχος 2 εκ. τη στρώνουμε ομοιόμορφα στο ταψάκι μας.

Την αφήνουμε να φουσκώσει περίπου μια ώρα σε μέρος ζεστό στους 35 βαθμούς. Πρέπει να διπλασιαστεί ο όγκος της.

Στη συνέχεια ψήνουμε για 15 λεπτά στους 160 βαθμούς με αέρα και στη μετά τα αναποδογυρίζουμε πάνω σε μια σχάρα του φούρνου και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στους 120 βαθμούς με αέρα να στεγνώσει.

Αφήστε τα να κρυώσει και στη συνέχεια ξανά τοποθετείτε στη θέση της στο ταψί.

Έπειτα βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά. Όταν το σιρόπι είναι έτοιμο και ζεστό το ρίχνουμε κουταλιά- κουταλιά στο κρύο εκμέκ κάνοντας τρύπες με μια οδοντογλυφίδα σε απόσταση 2 εκ. τη μια απ την άλλη.

Σερβίρουμε με μια φέτα από τυρί μασκαρπόνε ή βουβαλίσιο τυρί. news.gr

Λαχανόρυζο από το ωραιότερο σαν συνταγή!!!


 Φτιάξτε το ακριβώς  και θα γλύφετε και το πιάτο!!!!
Υλικά
1 λάχανο μικρό η μισό μεγάλο για 4-5 μερίδες
2 κύβους knorr απλούς με ότι γεύση σας αρέσει ή βιολογικούς
λίγο πιπέρι μαύρο
ελάχιστο ή καθόλου αλάτι
7-8 φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένα
2 κουταλιές σούπας κοφτές πελτέ ντομάτας [Κύκνος ο καλύτερος]
3 -4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο [όχι παραπάνω ]
2 κουπάκια του ΚΑΦΕ ρύζι Καρολίνα [εγώ βάζω πάντα 3 ]

Τι κάνουμε
Βόβουμε με το μαχαίρι το λάχανο σε κομμάτια μέσα στην κατσαρόλα που θα το μαγειρέψουμε.
Ρίχνουμε 7 ποτήρια νερό από την βρύση κατ ευθείαν ,προσθέτουμε και τους 2 κύβους και σιγομαγειρεύουμε για 15 με 20 λεπτά.

Αμέσως μετά ρίχνουμε τις 2 κουταλιές πελτέ μέσα στην κατσαρόλα όπως βράζει και ανακατεύουμε να διαλυθεί.
Αν έχει πιει το νερό προσθέτουμε 1 με 2 ποτήρια και μόλις πάρει να βράζει ρίχνουμε το ρύζι και το ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο ή βασιλισκό ξερό.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά περίπου για 15 με 20 λεπτά θα το δείτε να μελώνει η σαλτσούλα του.

Σβήνουμε το μάτι κι όπως βράζει ακόμα ρίχνουμε λίγο πιπεράκι το λάδι και ανακατεύουμε .
Σε λίγα λεπτά το κατεβάζουμε και σερβίρουμε κι αν δεν φάτε και δεύτερο πιάτο πείτε μου !!!!

Αν θλελουμε από πάνω στο πιάτο μας βάζουμε λίγο λεμονάκι και πιπεράκι-[υπέροχο]
 Σερβίρουμε με φέτα!!
Για νηστίσιμο δεν βάζουμε λάδι αν  νηστεύουμε η γεύση παραμένει ΤΕΛΕΙΑ!!!
ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ






Τάρτα με σπανάκι και φέτα!!




Υλικά
1 φύλλο ζύμη κουρού έτοιμο,
500 γρ σπανάκι,
1 πράσο,
3 κρεμμυδάκια φρέσκα,
αλάτι,πιπέρι,
200 γρ φέτα,
2 αυγά,
1 φλυτζάνια κρέμα γάλακτος ,
λίγο μοσχοκάρυδο.

 Εκτέλεση συνταγής
Αφήνουμε το φύλλο κούρου να ξεπαγώσει.
Σοτάρουμε σε λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια με το πράσο και αφού σοταριστούν προσθέτουμε το σπανάκι (ψιλοκομμένο),αλάτι και πιπέρι και το σοτάρουμε μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του.
Απλώνουμε τη ζύμη κουρού σε μια βουτυρωμένη ταρτιέρα και την τρυπάμε εδώ κι εκεί με ένα πιρούνι
Ρίχνουμε πάνω το σπανάκι μετά την τριμμένη φέτα και τέλος ανακατεύουμε καλά την κρέμα γάλακτος με τα αυγά και το μοσχοκάρυδο και τα περιχύνουμε πάνω από το σπανάκι και τη φέτα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα!!!

Μαρία Μάρδα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Γαρίδες με σάλτσα σαγανάκι με φέτα!!

(γιά ένα μέτριο τηγάνι)
1/2 κ. γαρίδες μέτριες
150-200 γρ. φέτα χοντροκομμένη, χωρίς τρίμματα
4 ώριμες ντομάτες, κομμένες σε χοντρές φέτες
1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
2 σκ.σκόρδο
1 φλ.καφέ ούζο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
3/4 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση
Πλένουμε τις γαρίδες τις καθαρίζουμε ωμές, κρατώντας τις ουρίτσες και τις αλατίζουμε. Σ' ένα ανάλογο τηγάνι ζεσταίνουμε 5 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τμηματικά (γιά να μην πέσει η θερμοκρασία του λαδιού) τις γαρίδες μαζί με τις σκελίδες του σκόρδου, κομμένες στη μέση και τις σωτάρουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι να αλλάξουν χρώμα  1'-2' από κάθε πλευρά. Τότε τις σβήνουμε με το ούζο και το αφήνουμε να εξατμιστεί 1'. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και το κρατάμε.

Σε άλλο τηγάνι, μέτριο και βαθύ ζεσταίνουμε 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά. Οταν γίνει διάφανο ρίχνουμε τις ντομάτες και τον μαραθόσπορο, χωρίς να χαμηλώσουμε τη φωτιά. Αλατίζουμε και τις ψήνουμε γυρίζοντας συχνά γιά 6' περίπου, μέχρι να ζαρώσουν και να αφήσουν τους χυμούς τους, φτιάχνοντας μιά σάλτσα πηχτή, χωρίς να λυώσουν εντελώς. Τότε προσθέτουμε τις γαρίδες με τους χυμούς που άφησαν στο τηγάνι, τη φέτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί σε μέτρια φωτιά γιά 2'-3', μέχρι να ψηθεί και να μαλακώσει η φέτα χωρίς να ανακατεύουμε συχνά, γιά να μη διαλυθούν τα κομμάτια της. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε όπως είναι, με το τηγάνι.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Τεμπέλικα πιτάκια με ζαμπόν,φέτα,σπανάκι!!!



 Πανευκολα,αφρατα,πιτακια!!!


 Υλικά


2 κεσεδάκια γιαούρτι,
1 κεσεδακι σπορέλαιο,
1 κεσεδάκι φέτα τριμμένη,
1 κεσεδάκι κασέρι τριμμένο,
1 κουταλάκι αλάτι,
600 με 700 γρ αλεύρι γιά όλες τις χρήσεις,
2 κουταλάκια μπέικιν ,
1 κρόκο αυγού γιά το άλειμμα.
Για την γέμιση
1}Στην πρώτη μπάλα  5 φέτες ζαμπόν η παριζάκι κομμένο σε μικρά κομματάκια
2} Στην δεύτερη μπάλα 1 φλυτζάνα σπανάκι κατεψυγμένο
3} Στην τρίτη μπάλα την αφήνουμε σκέτη  
οδηγίες παρακάτω στην συνέχεια!

Σε μία λεκανη ανακατεύουμε τα γιαούρτια,το σπορέλαιο,το αλάτι,το αλεύρι και το μπέικιν.
Αφού πετύχουμε μία εύπλαστη ζύμη προσθέτουμε τη φέτα και το κασέρι.
Ζυμώνουμε καλά.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε τρείς μπάλες.
Τη μια μπάλα την αφήνουμε έτσι όπως είναι,στην άλλη μπάλα προσθέτουμε 5 φέτες ζαμπόν η παριζάκι κομμένο σε μικρά κομματάκια και ζυμώνουμε να πάει παντού.
Στήν τρίτη μπάλα προσθέτουμε μία φλυτζάνα σπανάκι καταψυγμένο και ζυμώνουμε να πάει το σπανάκι σε όλη τη ζύμη.
Φτιάχνουμε μικρά πιτάκια και τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Αλείφουμε με τον κρόκο και ψήνουμε στους 180 στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα!!
 Μαρια Μαρδα

Μπατζίνα με φέτα και σπανάκι!!

Η συνταγή  είναι της Ντεμούλας Παπαδοπούλου με κάποιες μικρές αλλαγές
 
 
Υλικά
.3 αυγά,
1κούπα σπανάκι κατεψυγμένο,
1/2 ποτήρι γάλα,
3/4 κούπας σπορέλαιο,
1 κουταλάκι αλατι,
1 κουταλάκι ζάχαρη,
250 γρ φέτα,
8 γεμάτες κουταλιές αλεύρι γ.ο.χ
 
 

 
Σε μία λεκανίτσα  βάζω όλα  τα υλικά και στο τέλος το αλεύρι.
Ανακατεύω καλά εώς ότου ενσωματωθούν .
Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψάκι (εγώ χρησιμοποίησα ταρτιέρα) και ρίχνουμε μέσα το χυλό.
 

Ραντίζουμε με λίγο λάδι το χυλό,(εγώ πασπάλισα και με τριμμένη ξερή μυζήθρα).
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για μία ώρα περίπου.Καλή 'όρεξη!!

Αλμυρό κέικ !!




Υλικό
3 αυγά,
1 κεσεδάκι γιαούρτι 200 γρ
1 κεσεδάκι  σπορέλαιο
3 κεσεδάκια αλεύρι γοχ
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν,
5 φέτες πάριζα,
3 κεσεδάκια διάφορα τυριά,(εγώ έβαλα φέτα ,κεφαλοτύρι και κασέρι).
λίγο αλάτι,πιπέρι,πάπρικα γλυκιά και ρίγανη




Με το κεσεδάκι από το γιαούρτι μετράμε όλα τα υλικά μας'
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν.


Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα και βάζουμε το μείγμα.
Πασπαλίζουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για μία ώρα περίπου.
 Από την φίλη Μαρια Μαρδα -ευχαριστώ!