Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Τάρτα κακάο χωρίς σοκολάτα & ψήσιμο.



Υλικά για την βάση
 
1φακελάκι φρυγανιά τριμμένη

2κσ γεμάτες κακάο
1βανιλια
4κσ γεμάτες ζάχαρη άχνη
150γρ Βιτάμ λιωμένο
Μισό κγ κανέλα 
μισό κγ γαρίφαλο τριμμένο
 Για περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές
 
Εκτέλεση Βάσης
 
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί ανακατεύουμε καλά κ στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο... ανακατεύουμε καλά... Βάζουμε την ζύμη σε μια ταρτιέρα κ απλώνουμε ομοιόμορφα και την βάζουμε στο ψυγείο.
 
Υλικά κρέμας
1κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί του γάλατος νερό
15 κσ ζάχαρη κρυσταλλική
4κσ γεμάτες κακάο
4κσ γεμάτες κορν φλάουρ
1 βανίλια
 
Εκτέλεση κρέμας
Βάζουμε στο μάτι της κουζίνας ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε το εβαπορέ την ζάχαρη την βανίλια να ζεσταθούν...
Στο νερό διαλύουμε το κορν φλάουρ κ το κακάο (εγώ τα χτύπησα στο μπλέντερ για 2-3λεπ) Τα προσθέτουμε στο γάλα μόλις πάει να πάρει βράσει κ ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει...
Κατεβάζουμε από την φωτιά να κρυώσει... (ανακατεύουμε που κ που για να μην κάνει κρούστα....)
Βγάζουμε την βάση από το ψυγείο... προσθέτουμε την κρέμα κ την απλώσουμε ομοιόμορφα.
 
Για το στόλισμα
Μισή σοκολάτα λευκή τριμμένη 

 κερασάκι γλυκό.
 
Για το γλάσο κακάο
300γρ ζάχαρη άχνη
1κσ κοσκινισμένο κακάο
6-7κσ νερό

Ετοιμασία 
Σε ένα μπολ την ζάχαρη το κακάο την βανίλια κ ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μετά βάζουμε κουταλιά κουταλιά το νερό κ ανακατεύουμε επίσης, μέχρι να γίνει λείο κ ρευστό... (όταν κόβουμε κομμάτι βάζουμε το γλάσο)

 Eleni Papadeli-Οι Κουζινίστας


Καριόκες !!


Υλικά

500 γρ. κέικ τριμμένο στο μούλτι (ένα απλό κέικ, χωρίς ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού)
300 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
200 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
1 κούπα (περίπου) σιρόπι από γλυκό κουταλιού (ή βράζουμε 1 κούπα ζάχαρη με 1 κούπα νερό και φλούδα λεμονιού, μέχρι να δέσει καλά. Όσο περισσέψει το βάζουμε στο ψυγείο)
1 σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ 
2 κουταλιές της σούπας κακάο
3 πρέζες κανέλα σκόνη\
μισή με 2 πρέζες γαρύφαλλο 



Για το γλάσο: 
 600-700 γρ κουβερτούρα
2-3 κουταλιές καλαμποκέλαιο 
 ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές

 Εκτέλεση

Κάνουμε ψίχουλα στο μούλτι, το κέικ και τα καρύδια. 
 Περιχύνουμε με τη λιωμένη μαργαρίνη.
 Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας πολύ καλά και προσέχοντας να μην πέσει πολύ σιρόπι και λασπώσει το μείγμα μας. 
Να μην είναι ούτε πολύ λασπωμένο ούτε να τρίβεται, ίσα να πλάθεται. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση στα μπαχαρικά! 
Ίσως να θέλουμε λίγη κανέλα ακόμα!
 Ρίχνουμε με πολύ προσοχή, για να μην πικρίσει το μείγμα!
 Κόβουμε 2 μεγάλα κομμάτια μεμβράνη και μοιράζουμε το μείγμα. 
Πλάθουμε με τις παλάμες μας, δύο μπαστούνια σε σχήμα στρογγυλό ή ίσιο από κάτω και οβάλ από πάνω, ώστε όταν τα κόψουμε να είναι μισοφέγγαρα. Στρίβουμε τις ακρούλες σαν καραμελίτσες και τα βάζουμε στην κατάψυξη. Μερικές ώρες μετά, ετοιμάζουμε πρώτα το γλάσο, λιώνοντας τη σοκολάτα σε μπαιν μαρί. 
Ρίχνουμε στο τέλος το σπορέλαιο και ανακατεύουμε καλά! Έπειτα βγάζουμε μόνο ένα μπαστούνι από την κατάψυξη, κόβουμε ΛΕΠΤΕΣ φέτες και τις βουτάμε στο γλάσο.
 Όσες ώρες και αν είναι στην κατάψυξη, ακόμα και μέρες, μόλις βγάλουμε το μπαστούνι, κόβεται αμέσως! 
Και όταν δούμε πως δεν σοκολατώνονται καλά, τότε είναι επειδή έχει μειωθεί η σοκολάτα κι έχει παγώσει! 
Τότε προσθέτουμε κι άλλη, για να γίνει πάλι μπόλικη και να καλύπτονται άνετα!!!
Τις ακουμπάμε σε λαδόκολλα να κρυώσουν και τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Αν κάνει ζέστη, φροντίζουμε να κάνουμε χώρο στη συντήρηση για να παγώσουν γρήγορα και τις τυλίγουμε με γρήγορες κινήσεις!



 Λίγα μυστικά ακόμα: Για κέικ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κέικ μπαγιάτικο ή αποτυχημένο!
 Αλλιώς φτιάχνουμε ένα φρέσκο σε απλό ταψί, δεν χρειάζονται φόρμες και σχέδια, αφού θα το αλέσουμε!!!!
Μπορούμε είτε να κάνουμε μικρότερα μπαστούνια, να τα φυλάξουμε στην κατάψυξη και να τα γλασάρουμε όταν θελήσουμε, είτε να καταψύξουμε κατευθείαν έτοιμες καριόκες, τυλιγμένες στο αλουμινόχαρτο και να τις κεράσουμε αφού τις αφήσουμε 5-10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου!!
Gogo Samiou -συνταγή Maria Chatzisimou

Ψωμάκι από τα χεράκια μας !!!


Ψωμάκι από τα χεράκια μας πολύ εύκολο ,μόλις το έφτιαξα ζεστό ζεστό !!!

Υλικά
Ταψάκι μεγέθους τούρτας
3 φλυτζάνια αλεύρι απλό
2 κουταλιές σούπας ξύδι
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 φακελάκι ξερή μαγιά
1κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλυτζάνι χλιαρό νερό


Εκτέλεση
Σε λεκαν'ιτσα βάζουμε το αλεύρι ,ανοίγουμε λακουβίτσα και ρίχνουμε αλάτι,λάδι,ξύδι,και την μαγιά που έχουμε λιώσει στο χλιαρό νερό το προσθέτουμε σιγά σιγά στο αλεύρι 
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές 

Ζυμώνουμε να γίνει η ζύμη μας ελαστική και λεία,Εχω ανάψει λίγο το φούρνο ίσα να έχει μία ζεστή θερμοκρασία κάνουμε μπάλα το ζυμάρι το βάζουμε στο ταψάκι που έχουμε λαδώσει ελαφρώς αφήνουμε να ξεκουραστεί και να φουσκώσει το ζυμάρι μας 20 λεπτά και μετά το χαράζουμε και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς κι έχουμε ωραίο ψωμάκι νόστιμο και γρήγορο !!!!

Ιρανικό ρύζι με μπαχαρικά & αποξηραμένα-φρούτα- λαχανικά!

Συνοδεύει το κρέας σύν ότι τρώγεται και σκέτο !! Απίθανη Ανατολίτικη γεύση !!

Συνταγή ιρανικού για 4 άτομα
2 κούπες ρύζι μπασμάτι
1 κρεμμύδι λευκό ψιλοκομμένο
1 χούφτα σταφίδες
6 αποξ. βερίκοκα ψιλοκομμένα
6 αποξ. δαμάσκηνα ψιλοκομμένα
1 καρότο τριμμένο
1/4 κουτί φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 μέτρια πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 κολοκύθι μέτριο τριμμένο μόνο το εξωτερικό μέρος (όχι η καρδιά)
1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
4 κούπες ζωμό λαχανικών
1 κουταλάκι κύμινο
1/2 κουταλάκι σαφράν
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι

Περισσότερες συνταγές ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές

 Τι κάνουμε
Τσιγαρίζουμε όλα τα λαχανικά με ελαιόλαδο, ρίχνουμε το ρύζι, τα μπαχαρικά να τσιγαριστούν λίγο και αυτά, τα φρούτα, προσθέτουμε το ζωμό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά μέχρι να γίνει το ρύζι.
 Feggaraki Monadiko

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Υπέροχο γλυκό με ινδοκάρυδο!!




Υλικά

1 βιτάμ (250γρ)
1 ποτήρι γάλα

2 ποτήρια ζάχαρη
8 αυγά χωρισμένα
300γρ καρύδα απ' την οποία κρατάμε λίγο για το γαρνίρισμα
2 βανίλιες
1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ  ή 3κουτ.γλυκού.
1 αλεύρι φαρίνα 500 γραμ.

 
Για το σιρόπι:
3 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
1 κ.σ. γλυκόζη

 
Πάμε να το φτιάξουμε:
1)Κάνουμε τ'ασπράδια μαρέγκα, χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και το βιτάμ μέχρι ν'αφρατέψουν και εννώνουμε τα δύο μίγματα απαλά!
2)Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μέσα στο μίγμα αφήνοντας τελευταίο το αλεύρι (θα γίνει πικνό σαν το μίγμα του κέικ)
3)Αδειαζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 38εκ το μίγμα και ψήνουμε στους 180β για 1ωρα αντιστάσεις

 
4)Για το σιρόπι βράζουμε όλα τα υλικά 4-5' και μόλις βγει το γλυκό το σιροπιάζουμε, πασπαλίζουμε και με την καρύδα που έχουμε κρατήσει και το αφήνουμε να κρυώσει...
Το κόβουμε σε κομμάτια και το τσακίζουμε!!

Σημείωση
Οταν σιροπιαζουμε ΠΑΝΤΑ το ένα ζεστό το άλλο κρύο συνήθως το σιρόπι και πάντα λίγο λιγο με κουτάλα και προσοχή να μην βουλιάξει το γλυκό μας .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!!!!!
Gianna Lachanaοι προκομένες /οι-συνταγες

Μπουγάτσα Θεική !!

Υλικά συνταγής

    1 πακέτο (450 γρ.) φύλλο Πολίτικο για γλυκα
    150 γρ. βούτυρο γάλακτος λιωμένο
    1&1/2 φρέσκο γάλα
    200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
    200 γρ. ζάχαρη
    1 αλάτι αλάτι
    2 βανίλιες
    2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος
    Για την επικάλυψη:
    κανέλα σκόνη και ζάχαρη άχνη

ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές

Εκτέλεση
 Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα µε τη ζάχαρη να ζεσταθεί. Ρίχνουμε το αλάτι, τις βανίλιες και το σιμιγδάλι βροχηδόν και ανακατεύουμε µε σύρμα μέχρι να βράσει και να δέσει η κρέμα. Μόλις πήξει τη βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε να λιώσει καλά. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει και να σφίξει ελαφρά.
Βουτυρώνουμε ένα ρηχό ταψί για πίτα 34 ή 36 εκ. Στρώνουμε ακτινωτά (να περισσεύει πολύ φύλλο έξω) 9 φύλλα ραντίζοντάς τα ενδιάμεσα µε λίγο λιωμένο βούτυρο. Αδειάζουμε την κρύα κρέμα σε λεπτή στρώση. Γυρίζουμε προς τα µέσα τα φύλλα που εξέχουν, πάνω στην κρέμα. Καλύπτουμε µε τα υπόλοιπα βουτυρώνοντάς τα καλά µε το πινέλο. Μπήγουμε τα περισσεύματα μέσα στο ταψί µε σπάτουλα, όπως στο γαλακτομπούρεκο.Ψήνουμε την μπουγάτσα στους 200°C για 25΄-30΄, να ροδίσει καλά το φύλλο. Κόβουμε σε κομματάκια και πασπαλίζουμε µε κανελοζάχαρη.
Συνταγή που την φτιάχνω από την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Τυρόπιτα το κάτι άλλο !!!!!


Ωραία είναι τα σχέδια στα τυροπιτάκια αλλά σαν αυτή την ευκολία δεν υπάρχει!!!!!!!!
Λίγο ζυμαράκι κάτω ,γέμιση και πάλι ζυμαράκι!
Ευχαριστώ και πάλι για την ιδέα την Xenia Frapa.
Την ζύμη την έκανα με
2 κούπες γάλα χλιαρό,
1 κούπα σπορέλαιο,
2 κουταλιές ζάχαρη,
2 κουταλάκια αλάτι,
2 αυγά,
2 μαγιές
 και 1 μισή κιλό αλεύρι περίπου.


Στην γέμιση έβαλα φέτα ,τυρί κρέμα,λίγο σπορέλαιο μαύρο πιπέρι και ρίγανη.Από πάνω άλειψα με αυγό και γάλα.Έριξα και λίγο σουσαμακι και μιαμ μιαμ.......
Από Δήμητρα  Τσαμπαλάκη.

Πατατόπιτα παραδοσιακή από Τήνο!



 Υλικά

    2½ κιλά πατάτες
    100 ml ελαιόλαδο+λίγο επιπλέον για το ταψί
    1 κρεμμύδι μεγάλο, κομμένο σε ψιλά καρέ
    4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
    200 γρ. γραβιέρα Τήνου, τριμμένη, ή άλλο κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας
    100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
    100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
    2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης, ψιλοκομμένα ή 1 κοφτή κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, τριμμένη
    100 γρ. γάλα
    τα φύλλα από 1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένα
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό, για 25 – 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν καλά. Τις τρυπάμε για να δούμε αν έγιναν. Τις αφήνουμε να κρυώσουν τόσο ώστε να μπορούμε να τις πιάσουμε και τις ξεφλουδίζουμε. Τις περνάμε από το μύλο λαχανικών ή τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.

Οση ώρα βράζουν οι πατάτες σοτάρουμε το κρεμμύδι σε 2 κουτ. σούπας από το μετρημένο λάδι, μέχρι να μαραθεί και να μαλακώσει κάπως. Το αφήνουμε να κρυώσει και μόλις λιώσουμε τις πατάτες, το προσθέτουμε ανακατεύοντας. Προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά, τη ρίγανη, το μαϊντανό, τα τυριά, το υπόλοιπο λάδι (εκτός από 2 κουτ. σούπας που κρατάμε για να αλείψουμε την επιφάνεια) και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε πολύ καλά με μια κουτάλα.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Λαδώνουμε ένα ταψί διαστάσεων 30×40 εκ. και απλώνουμε το μείγμα της πατατόπιτας ομοιόμορφα ώστε να έχει παντού το ίδιο πάχος. Αλείφουμε με ένα πινελάκι προσεκτικά την επιφάνεια της πίτας με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου ή έως ότου ροδίσει καλά η επιφάνεια. Αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε. Η πατατόπιτα συνοδεύει, θαυμάσια, μπιφτέκια ή κοτόπουλο ψητό, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι μπορεί να είναι από μόνο του κύριο γεύμα, ειδικά αν το συνοδεύσουμε με μια σαλάτα της αρεσκείας μας.\Food & Drink

Σπετσοφάι !! Ολη η νοστιμιά στο πιάτο μας !!






 Για να δείτε περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές

Ξεκινώντας να σας πω ότι βασική προϋπόθεση είναι το καλό λουκάνικο.
Στην προκειμένη περίπτωση έχω πάρει ένα πικάντικο !!
Οι δοσολογίες των υλικών δεν παίζουν σημαντικό ρόλο ,μπορούμε να βάλουμε πιο πολύ κρεμμύδι η λιγότερες πιπεριές.





Υλικά
Λουκάνικο  γύρω στα 500 γραμ [στην συγκεκριμένη συνταγή έχω πάρει με κρασι,πράσο.πορτοκάλι.] κομμένο ροδέλες
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
6 πράσινες πιπεριές κέρατα Φλωρίνης
5 φρέσκες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
4 σκελίδες σκόρδο
1/2 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο
αλάτι
πιπέρι





Εκτέλεση
Βάζουμε λαδάκι στην κατσαρόλα και μόλις κάψει σοτάρουμε το λουκάνικο

το ροδοκοκκινίζουμε καλά

και μόλις γίνει το αφαιρούμε από την κατσαρόλα

στο ίδιο λαδάκι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια

μόλις γυαλίσουν καλά προσθέτουμε το σκορδάκι και τα σοτάρουμε λίγο ακόμη.




Ρίχνουμε τις πιπεριές μας και τα σοτάρουμε όλα μαζί.

περιμένουμε να μαραθούν λίγο οι πιπερίτσες και σβήνουμε με το κρασάκι

και αναβλύζει ευωδιά που όμοια της δεν υπάρχει..

Ρίχνουμε το αλατοπίπερο και την ζαχαρίτσα και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ

Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε την ντοματούλα και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές

Σε αυτό το στάδιο προσθέτουμε τα λουκάνικα μέσα στην σαλτσούλα και βράζουμε για 10 λεπτά

το τελικό μας αποτέλεσμα είναι αυτό!! Μελωμένο ζουμάκι,πικάντικο και έτοιμο προς κατανάλωση

εδώ είμαστε !!!! ρακί και σπετζοφαϊ !!Καλή όρεξη !!
 Συνταγή από Deby Ilia-

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τυρόπιτα τσαλακωτή πανεύκολη -πεντανόστιμη του πεντάλεπτου!!!




 Υλικά
1 πακέτο φύλο κρούστας
500 γραμ.φέτα τυρί
ελαιόλαδο
4 αυγά
1 ποτήρι γάλα









Εκτέλεση
Λαδώνουμε την επιφάνεια του ταψιού μας
Στρώνουμε 4 φύλα κρούστας λαδώνοντας κάθε επιφάνεια .
Με το χέρι τρίβουμε το τυρί φέτα τόσο όσο να γεμίσει η επιφάνεια αραιά.
Συνεχίζουμε φύλο ,λάδι ,τυρί ,τόσες φορές μέχρι να μας απομείνουν 3 φύλα για σκέπασμα τις τυρόπιτας μας.




Σημείωση ,τα φύλα που βάζουμε στην μέση δεν τα αφήνουμε να περισσεύουν αλλά τα βάζουμε σουρωτά μέσα στο ταψί.Θέλουμε να περισσεύουν μόνο 2 από κάτω και 2 από πάνω.


 ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές

Την κλείνουμε γύρω γύρω και την χαράζουμε .
Σε ένα μπόλ χτυπάμε τα αυγά ,προσθέτουμε και το γάλα τα χτυπάμε μαζί και το ρίχνουμε επάνω από την τυρόπιτα μας .Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο να ψηθεί και να ροδίσει .
ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ !!!
Μαγειρική και Συνταγές 





Μηλοπιτάκια!!!


ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ:
 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
10γρ μπεικιν
 100γρ νερό 
50γρ λάδι 
50γρ βούτυρο 
50γρ ζάχαρη 
λίγο αλάτι

 ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: 
3 μήλα
 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
 λίγη κανέλα


 ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τρίβουμε τα μήλα και τα βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και την κανέλα.Τα αφήνουμε να πιουν όλα τα υγρά τους. 
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.Βράζουμε σε κατσαρόλα το νερό το λάδι και το βούτυρο για 2 λεπτά. 
Κοσκινίζουμε αλεύρι με μπεικιν , προσθέτουμε το αλάτι και τη ζάχαρη και ρίχνουμε τα υγρά υλικά μέσα στα στερεά. 
Ανακατεύουμε με κουτάλι να γίνει μια ζύμη.παίρνουμε ζυμάρι σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού ,το ανοίγουμε με τα χέρια και βάζουμε λίγο από τη γέμιση.Το κλείνουμε σε μπαλάκι.Τα βάζουμε σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 μέχρι να ροδίσουν (περίπου 30 λεπτά).Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
 

Εrini managou