Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Κιμαδόπιτα η τέλεια !!!



 Υλικά
1 κιλό κιμά
3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
αλάτι-πιπέρι
4 αυγά
200 γραμ τυριά της αρεσκείας μας

Φύλο
1 φλιτζάνι νερό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι γλυκού
περίπου 500 γραμ αλεύρι 

 Τι κάνουμε

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο κόβουμε δυο κρεμμύδια ξερά
Προσθέτουμε 1 κιλό κιμά αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά του.
Αφού κρυώσει ο κιμάς προσθέτουμε 4 αυγά χτυπημένα και 200γρ κίτρινα τυριά της αρεσκείας μας .
 Για το φύλλο:
ένα φλιτζάνι νερό τρεις κουταλιές ελαιόλαδο ένα κουταλάκι αλάτι και αλεύρι μισό κιλό περίπου.
 Ζυμωνουμε πολύ καλά και το αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί.
Χωρίζουμε το ζυμάρι μας στη μέση και ανοίγουμε δυο φύλα.
Τοποθετούμε το ένα φύλο σε λαδωμενο ταψί ρίχνουμε τον κιμά από πάνω το άλλο φύλλο λαδωνουμε και ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινισει η πίτα μας!
Καλή επιτυχία !!!Συνταγή από την φίλη μου Eva Trianafillidou
MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ




Χυλοπίτες με χοιρινή παντσετα και μελιτζάνα!!!

 Υλικά
 1 πακέτο χυλοπίτες
1 κομμάτι βούτυρο
500 γραμ χοιρινή πανσέτα

Σάλτσα
1 μελιτζάνα μεσαία φλάσκα
1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κομμάτι βούτυρο
αλάτι πιπέρι γλυκιά πάπρικα
τριμμένο τυρί ρεγκάτο


 Τι κάνουμε
 Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και τις σουρώνουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα ένα κομμάτι βούτυρο σοτάρουμε την παντσέτα προσθέτουμε τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε να πάει παντού.

 Ετοιμάζουμε τη σαλτσα:
Κόβουμε  μελιτζάνα την καθαρίζουμε από την φλούδα της και την τηγανιζουμε ελαφρά.
 Σε ένα κατσαρολακι βάζουμε ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας λίγο νερό ένα κομμάτι βούτυρο την μελιτζάνα κομμένη σε κυβακια αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά και βράζουμε τη σάλτσα μας μέχρι να χυλωσει.
Σερβίρουμε τις χυλοπίτες με τη σάλτσα και με τριμμένο τυρί ρεγκατο!
Καλή όρεξη !!!
 Συνταγη από την φίλη Eva Triantafilidou
MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αφράτα τσουρεκάκια εύκολα !!!


Εύκολα και με απλά υλικά ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ !!!

ΥΛΙΚΆ
470γρ αλευρι για τσουρέκια
 1 φακελάκι μαγιά ξηρή
1 αυγο και 1 ασπράδι (τον κρόκο θα τον κρατήσουμε για επάλειψη )
200ml γάλα
70γρ βούτυρο
5 κουταλιές ζάχαρη
1/2 κουταλάκι μαχλέπι
4-5 δάκρυα μαστίχας

 Τί κάνουμε
 Ρίχνουμε σε ένα λεκανάκι τα 200γρ αλεύρι τη μαγιά μια κουταλιά ζάχαρη το αυγό και το ασπράδι.
 Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο προσθέτουμε το γάλα τις 4 κουταλιές ζάχαρη ανακατεύουμε και αφού ζεσταθούν (όχι να καίει) βγάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά .
Σε ένα γουδί ρίχνουμε τα δάκρυα μαστίχας και τα χτυπάμε μαζί με λίγο ζαχαρίτσα μέχρι να γίνουν σκόνη.
Τη ρίχνουμε στο λεκανακι μαζί με το μαχλέπι και προσθέτουμε εναλλάξ το μείγμα του γάλατος που έχουμε ζεστάνει με το υπόλοιπο αλεύρι (τα 270γρ) ζυμώνοντας πολύ καλά.
 Αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει πλάθουμε τσουρεκακια σε ότι σχήμα θέλουμε.
 Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και αφήνουμε πάλι να φουσκώσουν. Αραιώνουμε τον κρόκο που κρατήσαμε με λίγο νεράκι αλείφουμε τα τσουρεκακια και ψήνουμε στους 170-180 μέχρι να πάρουν χρώμα!
Καλή επιτυχία !!!
Συνταγή από την φίλη  μου Eva Triantaffilidou
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ντοματόρυζο !!!

Είναι πεντανόστιμο εύκολο και χορταστικό !!!

Υλικά
Λίγο λάδι
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοτριμμένο
λίγο πολτό σκόρδου
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτα
λίγο κρασί
αλάτι-πιπέρι-ζάχαρη-πάπρικα γλυκιά
1 φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι ρύζι Καρολίνα

Τι κάνουμε
Τσιγαρίζουμε μέσα στο λάδι το κρεμμύδι,τον πολτό σκόρδου,και στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα τον χυμό ντομάτας.
Προσθέτουμε και το κρασί το αλατοπίπερο,την πάπρικα,την ζάχαρη,και μόλις πάρει μία βράση ρίχνουμε το ρύζι αφολυ το ξεπλύνουμε πρώτα μαζί με ένα ποτήρι νερού νερό.Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και το αφήνουμε να σιγοβράζει ανακατεύοντας σε τακτά διαστήματα και προσθέτοντας ζεστό νερό όποτε χρειάζετε.
Οταν βράσει το ρύζι και μελώσει το φαγητό κόβουμε λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό φρέσκο ,ανακατεύουμε το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε λίγο να σταθεί  πριν το σερβίρουμε .
 Μπορούμε να το φτιάξουμε και με φρεσκιες ντομάτες με σκελίδα σκόρδο αντί πολτό σκόρδου να προσθέσουμε πιπεριές και να αντικαταστήσουμε το βασιλικό με ξερό δυοσμο.
Συνταγή από την φίλη μου Eva Triantafillidou
MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ




Κριθαράκι σαλάτα με μανιτάρια !!!


Υλικά
1 πακέτο κριθαράκι
1 κουτί μανιτάρια ψιλοκομμένα φρέσκα ή κονσέρβα
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κομμάτια
2 ντομάτες κομμένες καρεδάκια
1 κρεμμύδι μεγάλο ξερό ψιλοκομμένο
2 με 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
 χυμό και ξύσμα από λεμόνι
αλάτι
ελαιόλαδο κατά βούληση
Τι κάνουμε
Βράζουμε και σουρώνουμε το κριθαράκι
Το βάζουμε σε σαλατιέρα και προσθέτουμε όλα τα παραπάνω υλικά .
Ανακατεύομαι καλά και έτοιμο ένα νόστιμο πιάτο να το απολαύσετε !!
Καλή όρεξη !!!
Συνταγή από την φίλη μου Eva Triantafillidou
MΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ραβανί με φανταστική sauce σοκολάτας !!!



ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΒΑΝΙ
• 1 φλιτζάνι μαργαρίνη
• ½ φλιτζάνι ζάχαρη
• 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι ψιλό
• 1 φλιτζάνι αλεύρι
• 5 αυγά
• 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
• το ξύσμα ενός πορτοκαλιού
• 3 κ.σούπας κονιάκ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
• 3 φλυτζάνια ζάχαρη
• 4 φλυτζάνια νερό
• 1 ξυλάκι κανέλα
• χυμό από μισό λεμόνι

ΓΙΑ ΤΗ SAUCE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
• 30 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα με 52% τουλάχιστον κακάο
• 200 ml κρέμα γάλακτος
• 1 φλυτζάνι κυδώνι γλυκό του κουταλιού
• 100 γρ. αμύγδαλο φιλέ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ετοιμάζουμε το ραβανί: δουλεύουμε το βούτυρο με την ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε το ξύσμα, το κονιάκ, το σιμιγδάλι, το αλεύρι αναμεμιγμένο με το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε όλα τα υλικά με τη σπάτουλα. Στρώνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί ώστε να πάρει ύψος δυόμιση έως τρία δάκτυλα. Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (180ο) για 40-45 λεπτά της ώρας. Ενώνουμε τα υλικά για το σιρόπι σε ένα κατσαρολάκι και το αφήνουμε να πάρει 2-3 βράσεις. Μόλις βγάλουμε το γλυκό από το φούρνο  το ποτίζουμε με το σιρόπι. Το κόβουμε σε μία φορμίτσα σε σχήμα καρδιάς ή τετράγωνα ή μπακλαβωτά κομμάτια. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπέν μαρί. Όταν λιώσει προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε την sauce σοκολάτας πάνω από το ραβανί, προσθέτουμε το γλυκό κυδώνι και πασπαλίζουμε με το φιλέ αμυγδάλου.
Από Filenades.gr

Τουλουμπάκια στο πί και φί !!!


 Λαχταριστά τουλουμπάκια πανεύκολα !!!

Υλικά
2 ποτήρια νερού νερό
50 γραμ.βούτυρο
3 αυγά
2+1/2 ποτήρια αλεύρι
1 κουταλιά σούπας νισεστέ
3 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι ψιλό.

Σιρόπι
3 ποτήρια νερού νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
χυμό από 1/2 λεμόνι

Εκτέλεση
Τα βάζουμε όλα μαζί σε κατσαρόλα βράζουμε για 10 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει στην άκρη.



Ετοιμασία για τουλουμπάκια
Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό να βράσει και ρίχνουμε  το βούτυρο να λιώσει.
Τραβάμε την κατσαρόλα από την φωτιά και ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας με μία σπάτουλα .
Βάζουμε την ζύμη μας στο μίξερ και χτυπώντας προσθέτουμε  σιμιγδάλι νισεστέ και ένα ένα αυγά και χτυπάμε μέχρι να γίνει μία μαλακή ζύμη .
 Βάζουμε λάδι να κάψει τοποθετούμε την ζύμη σε κορνέ οδοντωτό το πιέζουμε πάνω από το λάδι το ζεστό και κόβουμε με ψαλίδι στο μέγεθος που μας αρέσει.



Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και με κουτάλα τρυπητή τα βγάζουμε και τα ρίχνουμε κατ ευθείαν στο κρύο σιρόπι .
Τα αφήνουμε για λίγο να τραβήξουν και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας .


*Για να μην κολλάει η ζύμη το ψαλίδι και να κόβονται εύκολα το βουτάμε όταν κόβουμε σε αραιά διαστήματα μέσα στο λάδι.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ




















Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Φακές χυλωμένες απίθανες !!!


Φτιάξτε τες ακριβώς έτσι και δεν θα σταματήσετε στο ένα πιάτο με τίποτα !!!
Οι  πολτοποιημένες πατάτες μαζί με τα πολτοποιημένα καρότα που  δεν τα καταλαβαίνει κανείς και αυτό το ελάχιστο μυρωδάτο κύμινο δίνουν απίστευτη γεύση !!

Υλικά
500 γραμ.φακές
3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
2 κρεμμύδια μέτρια πολτοποιημένα
4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένα
1 κύβο κνορ ότι γεύση θέλετε
αλάτι πιπέρι
1 κοφτή κουταλιά πελτέ ντομάτες
3-4 φύλλα δάφνη
3 καρότα μέτρια πολτοποιημένα
1 πατάτα μέτρια πολτοποιημένη
1/2 κούπας τσαγιού ελαιόλαδο
1 τσιμπιά κίμινο ---ναι κύμινο -απίστευτη γεύση!!
καλό μηλόξυδο για το σερβίρισμα


Τι κάνουμε
Πλένουμε καλά τις φακές και τις βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό να τις σκεπάζει αρκετά.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το λάδι όπως κύβο,δάφνη,ντομάτες τριμμένες,πελτέ,κύμινο,πελτές ,καρότα,πατάτες,κρεμμύδια και σκόρδα.






Μαγειρεύουμε σε  μέτρια φωτιά για 30 λεπτά προσθέτουμε και το λάδι και συνεχίζουμε για λίγο ακόμα το μαγείρεμα με ανοιχτό καπάκι να δέσουν οι φακές μην βγούν νερουλές,Αν χρησιμοποιήσετε καλές φακές σε 35 λεπτά θα είναι έτοιμες εγώ αγοράζω μετά από πολλές δοκιμές μόνο Agrino Ελληνικότατα !!!! Είναι τα πιο βραστερά και νόστιμα όσπρια.





Σερβίρουμε με μηλόξυδο και ειλικρινά δεν υπάρχει η γεύση τους θα με θυμηθείτε !! Καλή σας όρεξη !!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
















Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Γιουβαρλάκια σούπα !!!





 Υλικά
500 γραμ κιμά
2 ψιλοτριμμένα  κρεμμύδια ξερά
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι Καρολίνα
1 αυγό
1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι Καρολίνα για μέσα στην σούπα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
3/4 φλιτζανιού τσαγιού λάδι
αλάτι πιπέρι
λίγο αλεύρι
Αν θέλετε προσθέστε και 2 καρότα προαιρετικά κομμένα στην μέση 

Αυγολέμονο
1 αυγό
χυμό 2 λεμονιών
1/2 κουταλιά σούπας αλεύρι



Τι κάνουμε
Ρίχνουμε στο μπολ τον κιμά,το ρύζι,το αυγό ,τον άνηθο,τον μαϊντανό,και 3 κουταλιές σούπας από το λάδι καθώς και 4 κουταλιές σούπας νερό.
Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε καλά το μείγμα ώσπου να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά .
Τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια τα αλευρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.



Βάζουμε σε κατσαρόλα 10  φλιτζάνια τσαγιού νερό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να πάρουν βράση (αν βάλουμε καρότα τα προσθέτουμε τώρα)
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε και τα γιουβαρλάκια.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου για 20 λεπτά.
Προσθέτουμε  και 1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά..




Βάζουμε στο μούλτι ή σε μίξερ το αυγό το αλεύρι και τον χυμό τα χτυπάμε όλα μαζί καλά και τα προσθέτουμε μέσα στην κατσαρόλα κουνώντας πέρα δώθε ----δεν κόβει  ποτέ το αυγό με αυτόν τον τρόπο ---επίσης μπορείτε να βάλετε 2 αυγά αν θέλετε .
Τρώγονται ζεστά πασπαλισμένα με ψιλοκομμένο άνηθο ή φυλλαράκια δυόσμου .Καλή όρεξη !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ  ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ










Πατατοκεφτέδες souper !!!





 ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ  ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Υλικά
    1 κιλό πατάτες
    2 αβγά
    400 γραμ.τυρί τριμμένο  [θέλει μπόλικο, εδώ έβαλα πεκορίνο Αμφιλοχίας]
    2 κρεμμύδια τριμμένα
    7 φιλαράκια μαϊντανό
    δυόσμος 2 κουταλιά της σούπας
    αλατοπίπερο
    *αλεύρι όσο πάρει



 Τι κάνουμε




Βράζουμε τις πατάτες και τις κάνουμε όπως  για πουρέ. και τις βάζουμε σε ένα μπολ . Βάζουμε όλα τα παραπάνω υλικά ανακατεύουμε και στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, τόσο όσο να γίνει μία ζύμη που να πλάθεται. 



Πλάθεται σε κεφτέδες και τηγανίζετε σε μέτρια θερμοκρασία με προσοχή μην σας αρπάξουν. Μόλις ροδίσουν τους βγάζετε λίγο στο απορροφητικό χαρτί και καλή σας όρεξη!!



ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
Αν δεν βάλετε την σωστή ποσότητα αλεύρι οι πατατοκεφτέδες κατά το τηγάνισμα σκορπίζουν ,τηγανίστε έναν και τσεκάρετε ,αυτό είναι το μυστικό τους ,η σωστή ποσότητα σε αλεύρι ,να είναι κάπως σφιχτή ,και το αλεύρι που χρησιμοποίησα εδώ εγώ είναι φαρίνα που φουσκώνει μόνο του.Μπορείτε να βάλετε και αλεύρι για όλες τις χρήσεις .Γίνονται πραγματικά φανταστικοί!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Σπανακόπιτα απίθανη !!!



Από τις πιο νόστιμες σπανακόπιτες που θα έχετε φτιάξει !! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ !

Υλικά
1 κιλό σπανάκι
8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 πράσα ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνηθο
300 γραμ φέτα σκληρή
αλάτι - πιπέρι
1/2 κούπα τσαγιού ρύζι γλασέ ή Καρολίνα 
1 πακέτο φύλλο προτιμήστε αυτό που σας δείχνω είναι σαν σπιτικό
1 κουτάκι γάλα εβαπορέ μικρό
2 αυγά
1/2  κούπα τσαγιού λάδι






 Τι κάνουμε
Καθαρίζουμε πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι το στίβουμε πολύ καλά και το κόβουμε σε κομμάτια.
Πλένουμε τα κρεμμυδάκια τα πράσα και τα κόβουμε κι αυτά σε λεπτές ροδέλες.
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον άνηθο
Ψιλοκόβουμε και το ξερό κρεμμύδι.
Τα βάζουμε σε μπολ όλα μαζί και προσθέτουμε το ρύζι το οποίο μαζεύει τα υγρά από την πίτα κατά το ψήσιμο ,προσθέτουμε και το αλατοπίπερο και τα ανακατεύουμε καλά.
Τρίβουμε την φέτα με τα χέρια μας σε κομματάκια μέσα στο υλικό με το σπανάκι ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σε ένα μπολ  Σπάμε τα αυγά ρίχνουμε και το εβαπορέ μαζί με 1/2 κούπα νερό και 1/2 κούπα τσαγιού λάδι και τα χτυπάμε καλά.



Λαδώνουμε το ταψί [μέγεθος του φούρνου ] και στρώνουμε το πρώτο φύλο από την μέση του ταψιού σχεδόν για να περισσεύει να την κλείσουμε .
Ρίχνουμε λίγες σταγόνες λάδι και λίγο από το υλικό των αυγών και στρώνουμε το δεύτερο από το κενό του πρώτο έτσι ώστε να εξέχει και από την απέναντι πλευρά,ξαναρίχνομαι επάνω του λίγο λάδι και λίγο από το υλικό αυγών.
Βάζουμε το τρίτο φύλλο σουρωτό μέσα ε όλη την επιφάνεια του ταψιού κι επάνω στα δύο πρώτα λίγο λάδι και λίγο μείγμα αυγών ξανά επάνω και στρώνουμε ομοιόμορφα όλο το σπανάκι.



Σκεπάζουμε  με ένα φύλλο το οποίο το τοποθετούμε όλο μέσα στο ταψί σουρωτό.
Ρίχνουμε λίγο λάδι λίγο μείγμα.
Σκεπάζουμε πάλι σουρωτά μ άλλο ένα φύλλο πάλι λάδι και μείγμα αυγών Τώρα σε αυτήν την φάση κλείνουμε την πίτα βάζοντας τα φύλλα που εξέχουν μέσα στο ταψί ευθεία [αυτό το κάνουμε για να αποφύγουμε το χοντράδι που κάνουμε συνήθως γύρω γύρω και μένει συχνά και σαν άψητο.
Σκεπάζουμε με το τελευταίο φύλλο βάζοντάς το γύρω γύρω μέσα στο ταψί μας η κάθε συσκευασία από την συγκεκριμένη μάρκα που είναι σαν σπιτικό φύλλο έχει μέσα 6 τεμάχια φύλλα 3 επάνω και 3 κάτω.


Χαράσσομαι την πίτα σε τετράγωνα κομμάτια και ρίχνουμε επάνω όλο το υπόλοιπο υλικό που έχει περισσέψει το οποίο είναι αρκετό .
Περιμένουμε λίγο να δούμε να το πιει όλο.


Εχουμε προθερμάνει τον φούρνο αντίσταση πάνω κάτω 180 βαθμούς και ψήνουμε περίπου για 60 λεπτά επιβλέπομαι μην μας αρπάξει . Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη απίθανη !!!
Απο ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ