Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Τιραμισού απλό και γρήγορο !!!


 Για την κρέμα χτυπάω
2 μορφατ μαζί με ένα ζαχαρούχο
2 βανίλιες
ένα σφηνάκι κονιάκ
έπειτα συνεχίζω το χτύπημα προσθέτοντας 2 συσκευασίες τυρί κρέμα
2 κροκους αυγών .



Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνεται ελαφρώς 2 ποτήρια νερού μαζί με 2 κουταλιές της σούπας καφέ στιγμιαίου  καφέ βρέχω τα σαβουαγιάρ και τα τοποθετώ στο σκεύος μια στρώση σαβουαγιάρ κρέμα 2 στρώση σαβουαγιάρ κρέμα.



Το βάζω στο ψυγείο να κρυώσει και μετά πασπαλίζω από πάνω κακάο με κανέλα 2 κουταλάκια κακάο μαζί με 1 κουταλάκι κανέλα.
Σημείωση στο δικό μου τάπερ χρειάστηκα 2συσκευασίες σαβουαγιάρ.

Εγώ τα αυγά τα παραλείπω.

 Ανθη Βλαχοπουλου-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Λουκουμάδες εξαιρετικοί !!!!


Υλικά
500 ml γιαούρτι
100 γραμ ζάχαρη
2 αυγά
2 κουτ σούπας βούτυρο
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο αλάτι
μαγιά 2 με 3 φακελάκια ξερή
ξύσμα από λεμόνι και πορτοκάλι



Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και τα αφήνουμε για 15 λεπτά να γίνει το χρώμα πιο έντονο.
Προσθέτουμε μετά και την ζάχαρη και τα χτυπάμε ξανά.
Βάζουμε το αλεύρι σε μία λεκάνη μαζί με την μαγιά το γιαούρτι και αρχίζουμε να το ζυμώνουμε βάζοντας σιγά σιγά το βούτυρο λιωμένο ,επίσης προσθέτουμε και το ξύσμα λεμόνι -πορτοκάλι
και τέλος το μείγμα αυγών με ζάχαρη .




Το ζυμώνουμε καλά και το αφήνουμε 1 ώρα να φουσκώσει .
 Μετά ανοίγουμε φύλλο όχι πολύ λεπτό και με ένα ποτήρι το κόβουμε στρογγυλά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι κατά προτίμηση αραβοσιτέλαιο.
Από πάνω βάζουμε ή άχνη ζάχαρη ,ή κανονική !!!

Μιχαελα Στεφανουδης - οι χρυσοχέρες -ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Χαλβάς με ινδοκάρυδο !!!


Χαλβάς με ινδοκάρυδο και άρωμα πορτοκαλιού!🍴

Ελαφρύς και πολύ εύγευστος χαλβάς χωρίς τσιγάρισμα,έτοιμος σε 5'!!
Υλικά:
1πακετο σιμιγδάλι χοντρό
6 ποτ.νερό
3 ποτ.ζάχαρη
3 κ.σ. βούτυρο
2 βανίλιες
1 χούφτα ινδοκάρυδο
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Λίγο ινδοκαρυδο ακόμη για το πασπάλισμα.


Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά,εκτός από το σιμιγδάλι.
Βράζουμε για 5', αποσύρουμε την κατσαρόλα από την εστία και προσθέτουμε το σιμιγδάλι.
Μόλις απορροφηθούν τα υγρά αδειάζουμε σε φόρμα ή ταψάκι και πασπαλίζουμε με ινδοκαρυδο.
Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και καβουρδισμένα αμύγδαλα!


Maria Mant-οι χρυσοχέρες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πάστες του λεπτού !!!!


ΕΥΚΟΛΕΣ.ΠΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΥΛΙΚΑ!!

1 έτοιμο παντεσπάνι που περιλαμβάνει 3 πάτους,
1 Γκαρνί που περιέχει 2 φακέλους,
4 σακουλάκια άνθος ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ έτοιμες(γεύση προτιμήσεις μας)
γάλα,
ζάχαρη,
νερό
κεράσια.

Βράζουμε 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό,με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 2 λεπτά.
Το αφήνουμε να κρυώσει.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε στο πρώτο πάτο σιρόπι 4 κουταλιές της σούπας,κρέμα ότι γεύση,ξανά πάτο,σιρόπιασμα,κρέμα,και τέλος Γκαρνί που έχουμε χτυπήσει προηγουμένως.
Διακοσμούμε  με κεράσια και φιστίκι!

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

 ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πεταλάκια !!!


Βουτήματα-Πεταλάκια- τραγανά !!!

Υλικά
250 γρ.Βιτάμ
200 γρ. Άχνη ζάχαρη
1 αυγό
1 κουτ.σόδα φαγητού
Αλεύρι όσο πάρει ( μια κανονική ζύμη να πλάθεται )

Γαρνίρισμα
Κουβερτούρα
Καβουρδισμένο αμύγδαλο η φουντούκι



Χτυπάμε όλα τα υλικά πλάθουμε σε πεταλάκια τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα ...προσοχή απλώνουν.. στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.



Οταν κρυώσουν τα βουτάμε από τις άκρες στην λιωμένη κουβερτούρα και μετά στο καβουρντισμένο αμύγδαλο ή φουντούκι ..καλή επιτυχία!!!

 Iosifidou Niki-οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μοσχάρι στιφάδο-παραδοσιακό !!!!


Υλικά
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος σε μερίδες
1 1/2 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο καθαρισμένα
3/4 της κούπας κόκκινο κρασί
3 κ.σ. κόκκινο ξύδι
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες τριμμένες
2 κ.γλ. ντοματοπελτέ
2-3 φύλλα δάφνης
3-4 κόκκοι μπαχάρι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρέας σε δόσεις και τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσουν όλες οι πλευρές του κρέατος.
Δεν βάζουμε το κρέας όλο μαζί το κάνουμε σε δόσεις, έτσι ώστε η θερμοκρασία να διατηρείται υψηλή και το κρέας να θωρακιστεί και να κρατήσει τα ζουμιά του.
Όταν ολοκληρώσουμε , το αφαιρούμε με μία τρυπητή κουτάλα, το απλώνουμε σε μία πιατέλα, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά στο ίδιο λάδι που τσιγαρίσαμε και το κρέας μέχρι να μαλακώσουν και όχι μέχρι να ροδίσουν (περίπου 10 λεπτά)
Προσθέτουμε το κρασί και το ξύδι, σκεπάζουμε αφήνουμε να σιγοβράσουν για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε το κρέας με τα ζουμιά του στην κατσαρόλα, προσθέτουμε την χοντροκομμένη ντομάτα, τον ντοματοπελτέ, τα φύλλα δάφνης, το μπαχάρι και το μοσχοκάρυδο.
Προσθέτουμε και λίγο νερό και περιμένουμε να αρχίσει ο βρασμός, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε το στιφάδο για 1,5 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να έχει δέσει η σάλτσα.
Ενώ το στιφάδο σιγοβράζει, προσθέτουμε νερό όταν χρειάζεται καθώς δεν πρέπει να το αφήσουμε να στεγνώσει. Στα 3/4 του μαγειρέματος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.


Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ζυμαρόπιτα λεπτή και φίνα !!!


Υπέροχη ζυμαρόπιτα😋😋

Υλικά
1 κούπα γάλα
1 κούπα νερό
2 αυγά
250 γρ αλεύρι!! Εγώ βάζω φαρίνα
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
500 γρ τυρί φέτα



Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη χτυπήστε τα 2 αυγά.
Προσθέστε το γάλα κ το νερό το αλάτι ,το λάδι, την μισή φέτα.
Το αλεύρι .
Ανακατέψτε καλά.
Αδειάστε σε μεγάλο ταψί.



Πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί φέτα και ψήστε για 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο και σε λαδωμένο ταψί η πάνω σε λαδόκολλα.
Εγώ την βάζω πάντα στο τετράγωνο ταψί του φούρνου .
Η πίτα πρέπει να γίνει λεπτή και  τραγανή για να έχει επιτυχία ..!!!




Gogo Samiou-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Παγωτό oreo και παγωτό με μπισκότα λεμονιού!!!


Η βασική συνταγή είναι η γνωστή...

500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο
1 κουτί εβαπορέ 400 γρ
2 βανίλιες
1 πακέτο oreo
1 πακέτο γεμιστά μπισκότα με λεμόνι



Χτύπησα πρώτα τη κρέμα να γίνει σαντιγί, μετά έριξα το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τις βανίλιες. Χώρισα τη κρέμα στα δυο και .στο ένα έβαλα ένα πακέτο χοντροκομμένα oreo και στο άλλο ένα πακέτο μπισκότα γεμιστά με λεμόνι, ξύσμα από ένα λεμόνι και 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι.



Τα έβαλα στη κατάψυξη να παγώσουν καλά και τα έβγαλα την επόμενη μέρα. Σερβίρουμε αν θέλουμε και με σιρόπι σοκολάτας ή καραμέλας!!!





Μαρίνα- Αλέξης-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Εκμέκ κανταίφι μυρωδάτο !!!!


Εκμέκ κανταΐφι δροσερό,μυρωδάτο,πεντανόστιμο!!!


Υλικά
1/2 κιλό κανταΐφι,
1/2 πακέτο βούτυρο φρέσκο

κρέμα:
1 λίτρο γάλα,
8 κουταλιές της σούπας κοφτές κορν φλάουρ,
2 ποτήρια ζάχαρη,
1/2 πακέτο βούτυρο,
6 αυγά,
4 βανίλιες

Σαντιγί:
1 κουτί μόρφατ,
2 ασπράδια,
1 βανίλια,
1 ποτήρι άχνη ... ή ... 1 φάκελο garni με 200 ml κρύο γάλα

Σιρόπι:
3 ποτήρια ζάχαρη,
2 κ 1/2 ποτήρια νερό.

Πασπαλίζουμε με τριμμένο ωμό φιστίκι Αιγίνης ή φιλέ αμυγδάλου.



Η συνταγή βγάζει περίπου 25 με 30 μεγάλα κομμάτια σε μεγάλο ταψί φούρνου.στις φωτό δείχνω τη μισή ποσότητα κ λιγότερο.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Ξύνουμε το κανταΐφι και περιχύνουμε με λιωμένο βούτυρο.
Ψήνουμε στους 160 με 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα όπως με το γλυκό κανταΐφι.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και  όταν είναι ελαφρώς ζεστό περιχύνουμε το σιρόπι.αφού κρυώσουν όλα εντελώς΄


Ετοιμάζουμε την κρέμα.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα με το βούτυρο να λιώνει,σε ένα μπολάκι κρατάμε λίγο κρύο γάλα να ανακατέψουμε το κορν φλάουρ,και με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα αυγά τα ενσωματώνουμε όλα μαζί μέχρι να αρχίσει να πήζει ανακατεύοντας συνεχώς.



Προσθέτουμε με γρήγορες κινήσεις τα αυγά λίγο λίγο στο μείγμα ανακατεύοντας γρήγορα..
Απλώνουμε αμέσως την κρέμα προτού σφίξει εντελώς και  βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Επειτα απλώνουμε τη σαντιγί που έχουμε χτυπήσει στο μίξερ.πασπαλίζουμε με ότι θέλουμε,εγώ συνιστώ το Αιγίνης δίνει άλλη γεύση και  χρώμα..Καλή επιτυχία!!

Pigi Staboulou-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μηλόπιτα αφράτη και λαχταριστή !!!!


Η ποιο τέλεια μηλόπιτα κέικ αφράτη και λαχταριστή που έχετε φάει ποτέ, θα την λατρέψετε..
Είναι γρήγορη, οικονομική, δεν χρειάζεται μίξερ ,έχει σίγουρη επιτυχία, δεν λερώνεις παρά ένα μπολ, ένα μπολάκι και έναν αυγοδαρτη ... Όσοι την έχουν δοκιμάσει έχουν ξετρελαθεί !!!!

Υλικά
4 μήλα
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
1 και μισή κούπα ζάχαρη
1 κούπα λάδι ηλιέλαιο (γιατί το ελαιόλαδο είναι βαρύ.)
4 αυγά
1 φακελάκι μπεικιν παουτερ.
2 βανίλιες
2 και μισή κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 σφηνάκι κονιάκ (προαιρετικά η όποιο λικέρ σας αρέσει)



Εκτέλεση
Πρώτα ανάβουμε το φούρνο μας στους 170° στον αέρα..
Καθαρίζουμε και κόβουμε κυβάκια τα μήλα μας σε ένα μπολάκι και βάζουμε την μια κουταλιά ζάχαρη και το ένα κουταλάκι κανέλα..
Σε ένα μπολ βάζουμε την ζάχαρη, το λάδι και τα αυγά και με έναν αυγοδαρτη τα χτυπάμε καλά, προσθέτουμε το φάκελο με το μπεικιν Πάουντερ την βανίλια και το αλεύρι τέλος το κονιάκ..
Περνάμε καλά το ταψί μας με λάδι και βάζουμε το μείγμα μας.



Ψήνουμε για 30 με 35 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας πάντα.
Μόλις περάσει το μισάωρο όχι ποιο πριν αν δείτε πως είναι ωραίο το χρώμα της κάντε την δοκιμή όπως στο κέικ..
Καλή σας επιτυχία !!!

Artemis Stamatis-oi χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κέικ αρωματικό πορτοκάλι και τρούφα !!!



Υλικά
4 αυγά
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι ζάχαρη
500γρ φαρίνα
1 μεγάλο πορτοκάλι λιωμένο στο μούλτι ( με την φλούδα)
Τρούφα σοκολάτας 1 φακελάκι
3 βανίλιες

Πλένουμε και κόβουμε σε κομματάκια το πορτοκάλι και το αλέθομαι να γίνει πουρές.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το λάδι, τη ζάχαρη ,το χυμό, τις βανίλιες και τα αυγά.
Μετά ρίχνουμε τον πουρέ πορτοκαλιού και το αλεύρι , ανακατεύουμε με την μαριζ σιγά σιγά.
Στο τέλος προσθέτουμε και την τρούφα.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° αντιστάσεις για 1 ώρα.
Μόλις γίνει και το ξεφορμάρομαι το περιχύνουμε με λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος η το πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.


Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Βλήτα τσιγαρισμένα !!!


Υλικά
1 κιλό βλήτα
ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 ντομάτες μεγάλες
αλάτι
πιπέρι
Φέτα (προαιρετικά)

Καθαρίζουμε τα βλήτα από τα σκληρά κοτσάνια τους και τα πλένουμε.. τα ζεματάμε για 3-4' και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξουν...
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο.
Όταν τα αρωματικά γίνουν διαφανή και βγάλουν τα αρώματά τους, ρίχνουμε μέσα τα βλήτα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για μερικά λεπτά.
Τρίβουμε τις ντομάτες στον χοντρό τρίφτη και τις προσθέτουμε στα χόρτα.
Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 περίπου λεπτά.
Αν θέλουμε 1' πριν σβήσουμε το φαγητό προσθέτουμε τριμμένη φέτα σε χοντρά κομμάτια.

Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παγωτό με 2 υλικά !!!


Παγωτό
Με δύο υλικά

500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική vegetalcrem
500 γρ κουβερτούρα λευκή
Προαιρετικά φουντούκια και σιρόπι καραμέλας για το στόλισμα

Εκτέλεση

Βάζεις σε κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και μόλις κοχλάσει αποσύρεις από την φωτιά και ρίχνεις την λευκή κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια την αφήνεις 2 λεπτά και ανακατεύεις με μια μαρίζ μέχρι να ενσωματωθούν καλά το αδειάζεις σε μπώλ παγωτού
Και το βάζεις για μια μέρα στη συντήρηση Όχι κατάψυξη σε περίπτωση που παγώσει πολύ στην συντήρηση αφήστε το λίγο έξω και μετά το χτυπάτε στο μίξερ
Την επόμενη μέρα
Χτυπήστε το μείγμα
Με μιξεράκι χειρός
Μέχρι να αφρατέψει
Προαιρετικά βάζεις τα φουντούκια και στολίζεις με σιρόπι καραμέλας εγώ έβαλα και τριμμένο μπισκότο το βάζεις στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες ότι ώρα και να το φάτε παραμένει μαλακό.

Roula Monokrousou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παγωτό με 2 υλικά και γλυκό κουταλιού Σύκο !!!!


 Υλικά
1 φυτική σαντιγί ενός κιλού (αυτή με το χωνάκι  στην χάρτινη συσκευασία )
2 ζαχαρούχα
1 βανίλια






Όλα παγωμένα πολύ τα χτυπάμε.
Πρώτα την σαντιγί και μετά ρίχνουμε τα ζαχαρούχο ένα ένα.
Στο τέλος βάζουμε και το γλυκό σύκο κομματάκια ανακατεύομαι και όλα μαζί τα βάζουμε στην κατάψυξη!!! Είναι υπέροχο σε γεύση !!!

Αρης Ελενη Μπονια-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕς-ΗΔΕς

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Σοκολατόπιτα !!!!


ΑΦΡΑΤΗ ΖΟΥΜΕΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ!!!

 Υλικά
250 γραμμάρια αλεύρι φαριναπ,
250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου,
350 γραμμάρια ζάχαρη,
3 κουταλιές της σούπας κονιάκ,
2 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ,
5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου,
200ml νερό,
100 γραμμάρια κακάο

Χτυπάμε παρα πολύ καλά βούτυρο με ζάχαρη,προσθέτουμε ενα ενα τα αυγά,στην συνέχεια το κακάο,μπέικον,και τέλος το νερό,και το κονιάκ.
Τοποθετούμε σε τσερκι 28cm μέσα στο οποίο τοποθετούμε λαδοκολα και το ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180,/ βαθμούς για 35 λεπτα ανάλογα τον φούρνο(βυθίζουμε ενα μαχαίρι να δουμε εαν ψηθηκε)
Την αφήνουμε να κρυώσει καλά.

ΣΙΡΟΠΙ:
250 γραμμάρια ζάχαρη,
500 ml νερό,
85 γραμμάρια κακάο,
λίγη κουβερτουρα
Βράζουμε δένει το αφήνουμε 5 λεπτα να κάτσει εκτός θερμοκρασίας και το ρίχνουμε.πανω στην σοκολατοπιτα.

ΓΛΑΣΣΟ
250 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια,η και σκέτη,
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

Ζεσταινουμε την κρέμα.γάλακτος και την ρίχνουμε στο μπολ που έχουμε θρυμματισει την σοκολάτα.
Το αφήνουμε λίγο να σταθεί ανακατεύοντας εκτός φωτιά και το ρίχνουμε.πανω στην σοκολατοπιτα.
Διάκοσμουμε με μπόλικο τρούφα στα πλαϊνά και φυσικά ΠΑΓΩΤΟ!!!

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ