Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Πατατορολάκια στον φούρνο πολύ νόστιμα !!!


 Νόστιμα πατατορολάκια στο φούρνο!!!


Υλικά:
- 4 φύλλα κρούστας

- 1/2 κ. πατάτες βραστές

- 50 γρ. τυρί φέτα

- 30 γρ. τυρί γκούντα

- 1 αυγό
- 2 κ.σ. μαϊντανό

- 1/2 σκ. σκόρδο

- 3-4 κ.σ. βούτυρο

- λίγο σουσάμι

- αλάτι & πιπέρι


Η συνταγή εδώ: https://youtu.be/uoERxAS8uWo

ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΗ ΠΑΤΑΤΑ...❤️


 
ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΗ ΠΑΤΑΤΑ...❤️🔥


Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά από ελιά
500 γρ πατάτες βρασμένες
1 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί κεφαλογραβιερα
3 κρεμμύδια μεγάλα τσιγαρισμένα με λίγο βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
2 αυγά
1 φέτα ψωμί στεγνή  
1 κουταλιά σούπας σπασμένο κολιανδρο
 3 κουταλιές σούπας μαϊντανό
Αλάτι πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο
Αλεύρι για το αλεύρωμα αραβοσιτελαιο για το τηγάνισμα.

.



Εκτέλεση
Τσιγαρίζετε πρώτα τα κρεμμύδια με λίγο βούτυρο και αφήστε να κρυώσουν... βράστε τις πατάτες και λιώστε ...Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ.. αφήστε στο ψυγείο για μισή ώρα, κάντε μπαλάκια αλευρώστε και τηγανίστε  σε βαθύ σκεύος και σε μπόλικο αραβοσιτελαιο..Συνοδέψτε με πατάτες τηγανιτές και σαλάτα

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
 

Ρολό πατάτας με γέμιση κιμά ..Θεικό !!!


 

 


ΡΟΛΟ ΠΑΤΑΤΑΣ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΙΜΑ❤️Εξαιρετικό και για μπουφέ!!!!


Υλικά για την βάση
3 μεγάλες πατάτες
2 αυγά
1 κούπα τυρί τσένταρ
λίγο μαϊντανό
λίγο αλάτι και πιπέρι!!

.

Εκτέλεση
Τρίψτε τις πατάτες στο χοντρό του τρίφτη στη συνέχεια στύψτε πολύ καλά με τα χέρια σας να φύγουν όλα τα υγρά!! 

.




Προσθέστε τα αυγά το τυρί το μαϊντανό το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε όλα μαζί !!

Στο ταψί το τετράγωνο του φούρνου στρώνετε μία λαδόκολλα, αραδιάζετε επάνω το μείγμα της πατάτας το ψήνετε στους 180 μέχρι να ροδίσει, στη συνέχεια τα σκεπάζετε με μία πετσέτα για να ιδρώσει ούτω ώστε να μπορείτε να το βγάλετε εύκολα ,φτιάχνετε τον κιμά σας όπως εσείς θέλετε (μαγείρεψα 700 γρ κιμά )προσθέτετε μέσα μία κόκκινη πιπεριά και μία πράσινη σε κύβους, βάζετε τον κιμά επάνω στο φύλλο πατάτας και με τη βοήθεια της λαδόκολλα το τυλίγεται,στην συνέχεια ρίχνετε πάνω στον ρολό  λίγο έξτρα τυράκι επάνω και το βάζετε πάλι στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί,Βγάζετε το ρολό πατάτας από το την λαδόκολλα και το βάζετε σε πιατέλα και το κόβετε σε φέτες!!

Έβαλα 700 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελιά!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Tυροπιτάκια πανεύκολα σούπερ !!!


 Εδώ τα πιο ωραία τυροπιτάκια που θα έχετε φτιάξει ποτέ !!!! Πολύ ωραία ελαστική ζύμη που ανοίγει πανεύκολα και γεύση σούπερ ..Τα έφτιαξα σήμερα και εξαφανιστήκανε !!!Πάμε για δεύτερη δόση !!!

Υλικά για 30 τυροπιτάκια περίπου .

1 ποτήρι νερού  χλιαρό γάλα

1 ποτήρι νερού ελαφρύ λάδι πχ καλαμποκέλαιο

1 ποτήρι χλιαρό νερό 

1 φακελάκι μαγιά 

1 κουταλιά κοφτή σούπας ζάχαρη

1 κουταλιά κοφτή σούπας αλάτι 

700 γραμ αλεύρι για ολες τις χρήσεις ..ίσως κ λίγο παραπάνω να δείτε να είναι ελαστική η ζύμη κ να πλάθετε 

Γέμιση 

1 κιλό περίπου φέτα 

1 ολόκληρο αυγό 

1 κεσεδάκι γιαούρτι ότι έχετε ..έβαλα πρόβειο 

λίγο πιπέρι 

Βάζω όλα τα υλικά με την σειρά σε μπολ και ανακατε΄υω με το χέρι να λιώσει η μαγιά η ζάχαρη το αλάτι .

Και αμέσως μετά αρχίζω να προσθέτω το αλεύρι μέχρι να γίνει μία ελαστική ζύμη να πλάθετε .. αν κολλάει λαδώστε λίγο τα χέρια και ζυμώστε .

Αφήνω την ζύμη για λίγο να φουσκώσει ...και ετοιμάζω την γέμιση τρίβοντας την φέτα και προσθέτοντας το αυγό το γιαούρτι το πιπέρι .

Κόβω κομμάτια ίσα σε μέγεθος ανοίγω με ένα πλάστη μικρό ρολάκι που έχω βάζω μία κουταλιά γέμιση το κλείνω μισοφέγγαρο και το κόβω με το μισό μέρος του ποτηριού .

Γύρω γύρω μετά το πατάω με πιρούνι να κλείσει καλά .

.


Τοποθετώ σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνω προθερμασμένω φούρνο 180 αέρα μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν !!! 

Δοκιμάστε τα είναι καταπληκτικά !!!!

Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ..συνταγή από την φίλη Palmira Aristou 



Σούπερ χαλβάς Φαρσάλων !!!!

Ήρθε η ώρα να σας γλυκάνω!!!!!ΣΟΥΠΕΡ Χαλβάς Φαρσάλων ...να είστε επιεικής προσπάθησα πολύ να μου γίνει αρκετά τέλειος!!!!Από χρώμα_ελαστικότητα-γεύση!!! ..Και έγινε !!!!

Και η ΣΥΝΤΑΓΉ Υλικά όλα με το ίδιο ποτήρι των 200 ml::

4 ποτ.ζαχαρη,

4 ποτ.νερο,

2 ποτ νισεστε,

1 ποτ.βουτυρο καλό λιωμένο κρύο,

1 ποτήρι αμυγδαλα άσπρα και καβουρδισμένα στον φούρνο για 7 λεπτά στους 200β!

Εκτέλεση::

Βάζουμε στο μπολ τα 2 ποτήρια ζάχαρη με το νερό -νισεστε και τα ανακατεύουμε πολύ καλά!

Ρίχνουμε και το βούτυρο και ανακατεύουμε πολύ καλά!!

Βάζουμε στην κατσαρόλα ένα ποτήρι ζάχαρη σε 4 δόσεις και την καραμελωνουμε!

Ρίχνουμε σιγα-σιγα το μείγμα(νερο-ζαχαρη-νισεστε) ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι το μείγμα να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας!

Το κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα ανακατεύουμε και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου 5 λεπτά ανακατεύοντας διαρκώς!!!!

Στην συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί το ισιώνουμε και ρίχνουμε πάνω του την υπόλοιπη ζάχαρη! Τέλος το βάζουμε στον φούρνο πρώτη σκάλα στους 250 βαθμ.μεχρι η ζάχαρη να πιάσει κρούστα!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία  Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
 

Κέικ με πολτοποιημένα πορτοκάλια !!!!


 ΚΕΙΚ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΔΙΑΤΗΡΕΊΤΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΤΟ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ !!!

Υλικά
200 γρ.καλαμποκελαιο
50 γρ.βουτυρο κουπάκι έβαλα
300 γρ.ζαχαρη (αν θέλετε γλυκό βάλτε 400 γρ.)
1 βανιλετα
4 αυγσ
2 πορτοκάλια πολτοποιημένα (χωρίς φλούδα)
200 γρ.κρεμα γάλακτος
1 φαρίνα ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ (500 γρ)
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
1 κουταλιά γεμάτη κακάο


Ψήσιμο στους 170 βαθμούς εστία πάνω κάτω περίπου 40 λεπτά ανάλογα τον φούρνο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://m.youtube.com/watch?v=qqVqcSZuyAE&feature=share

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Ενα γλυκάκι ψυγείου εύκολο και νόστιμο !!!


 Ενα γλυκάκι εύκολο και νόστιμο !!!

Εκανα κρέμα πατισερί με ένα λίτρο γάλα που έλιωσα μέσα 100 γραμ κορν φλαουρ,100 γραμ άχνη ,3 κουταλιές βούτυρο και 2 βανίλιες ..

Εστρωσα μπισκότα βουτύρου ελαφρώς βουτηγμένα στο γάλα

Από πάνω την κρέμα .

Ξανά μπισκότα και μετά χτύπησα μια κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση κακάο και εστρωσα από πάνω.

Τέλος τρούφα γάλακτος και ψυγείο !!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Παλμιρα Αριστου

Στριφτές πιτούλες με τυρί !!!

Στριφτές πιτούλες με τυρί απολαυστικές !!!

Για το φύλλο ..

ένα κιλό αλεύρι ,

ένα ποτηράκι του κρασιού λάδι ,

δυο κουταλιές ξύδι ,

ένα κουτάλι αλάτι 

και χλιαρό νεράκι ..

Ανοίγω τη ζύμη σε στρογγυλό φύλλο .

Σκορπάω φέτα με πιπέρι και ρολάρω ..

Αλείφω με λαδακι και ψήνω στους 180 ❣️

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Παλμιρα Αριστου

Το ποιο γευστικό Κέικ με Γλασσο στο ταψί !!!



Σας έχω το ποιο εύκολο!!!!Το ποιο αφράτο!!!Το ποιο γευστικό Κέικ με Γλασσο αλλά το καλύτερο σε ταψί όπως ΠΑΛΙΑ!!!!!!!!!      

Και η ΣΥΝΤΑΓΉ

Υλικά::

5 αυγά,

250 γρ ζάχαρη,

200 ml γάλα φρέσκο,

200 ml , σπορελαιο,

500 γρ αλεύρι Φαριναπ,

1 κ γ μπέικιν,

1 βανίλια,

2 λεμόνια το ξύσμα τους!!!!!   

Εκτέλεση::

 Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατεψουν να ασπρίσουν να μην χάσουν τον όγκο τους!!

Ρίχνουμε το γάλα και το σπορελαιο χτυπάμε 1 λεπτό!!!

Τελειώνουμε ρίχνουμε σιγα-σιγα το αλεύρι,το μπέικιν,την βανίλια!!!!

Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα και ανακατεύουμε το μείγμα με μαριζ!      

Λαδωνουμε καλά το ταψί το αλευρωνουμε ρίχνουμε το μίγμα απαλά και το ψήνουμε στους 180 β προθ αντισ μεσαία σχάρα για 50 λεπτά!!!!

Σβήνουμε τον φούρνο και το αφήνουμε μέσα για αλλά 10 λεπτά!     

 ΓΛΑΣΣΟ::

Βάζουμε στην κατσαρολιτσα 200 γρ κρέμα γάλακτος πλήρες να ζεσταθεί!

Σπάμε μέσα 200 γρ κουβερτουρα γάλακτος!

Ανακατεύουμε να ενωθούν την κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα 1 κ.σ γ.βιταμ!

Αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας την!

Τέλος ρίχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ πάνω στο κρύο κέικ!

Διακοσμούμε με τρούφα!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 

Εύκολα Κουλούρια Θεσσαλονίκης - Τύφλα να έχει ο Φούρνος !!!


 Εύκολα Κουλούρια Θεσσαλονίκης - Τύφλα να έχει ο Φούρνος - Τα πιο νόστιμα και εύκολα κουλούρια που έχετε φάει ποτέ σας!!!


Υλικά
400 γρ νερό
1,5 κτγ αλάτι
1 κτσ ζάχαρη
8 γρ ξηρή μαγιά
720 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
30 γρ ελαιόλαδο
200 γρ νερό+1 κτσ μέλι
200 γρ σουσάμι

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=XYlzC7O0qyI

Εύκολο γευστικό σοκολατένιο γλυκό ταψιού !!!

 ,,




ΕΥΚΟΛΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΓΛΥΚΟ ΤΑΨΙΟΥ!!!!


ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:

5 αυγα,

100 γρ ζαχαρη,

155 γρ αλευρι φαριναπ,

1 βανιλια,

4 κουταλιες της σουπας κακαο!


Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν να στεκεται το μιγμα!

Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα κοσκινισμενα πολυ απαλα ανακατευουμε με μαριζ να μην βγει ο αερας!

Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι η πυρεξ 30χ27 και το ψηνουμε για 35 λεπτα προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα στους 180 β!

Οταν το βγαζουμε το αφηνουμε να κρυωσει και το κοβουμε!


ΣΙΡΟΠΙ:

Βραζουμε 1 ποτηρι νερου με 1 ποτηρι ζαχαρη για 3 λεπτα κ το αφηνουμε να κρυωσει!!


ΚΡΕΜΑ:

Χτυπαμε 2 μορφατ μεταλικα κουτια με 1 ζαχαρουχο γαλα 3 κουταλιες της σουπας κακαο!


ΓΛΑΣΣΟ:

Ζεσταινουμε 250 γρ βιταμ με 1,5 μιση φλ καφε γαλα!

Το κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 250 γρ κουβερτουρα ανακατευουμε πολυ καλα να γινει λεια!

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Βαζουμε τον ενα πατο παντεσπανιου σιροπιαζουμε με κουταλι ριχνουμε πολυ απαλα κρεμα χωρις να την παταμε δυνατα και βαζουμε πανω της το αλλο παντεσπανι και σιροπιασμα!
Τελος βαζουμε την υπολοιπη κρεμα!

Την ισιωνουμε και το βαζουμε ψυγειο!

Μετα το βγαζουμε και ριχνουμε το γλασσο!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία  Τzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!

Ποντιακά τσιριχτά η πισία όπως και να τα λέμε τρώγονται ευχάριστα!!!



Ποντιακά τσιριχτά η πισία όπως και να τα λέμε τρώγονται ευχάριστα!    

Υλικά:

2 νεροποτηρα χλιαρό νερό,

1 φακ.μαγια ξερή,

μια πρέζα αλάτι και αλεύρι τόσο όσο να γίνει ένα μείγμα όχι πολύ νερουλό θέλουμε ένα παχύρρευστο χυλό!  

Αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα!   

Στην συνέχεια ρίχνουμε στο  μείγμα λίγη ζάχαρη(1 κ γ)!!

Βάζουμε στο τηγάνι λάδι να ζεσταθεί και με ένα κουτάλι ρίχνουμε μείγμα και τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές!

Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τελειώνουμε ρίχνοντας πάνω τους εάν θέλουμε ζάχαρη ή μέλι!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!
 

Ανατολίτικο Εκμέκ !!!


 Ανατολίτικο Εκμεκ με Λιβανεζικη Κρέμα !!! Ενα εκπληκτικό γλυκο που σίγουρα θα λατρέψετε. Το γνωστό σε όλους εκμεκ με τσουρεκι αλλα με μια κρέμα με καταγωγή απο Λίβανο χωρίς αυγά και πανεύκολη στην παρασκευή της. Δοκιμάστε το και σίγουρα θα ενθουσιαστειτε


 ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΚΜΕΚ ΜΕ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΟΝΕΙΡΟ !!!!

Για ένα ταψάκι 30 εκ ΣΥΝΤΑΓΗ 7-8 Φέτες τσουρεκιού Συνταγή για τσουρέκι-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ -->  https://www.youtube.com/watch?v=6eDumlP_uTc&t=608s

 90 γρ βούτυρο ή Μαργαρίνη

ΣΙΡΟΠΙ

430 γρ ζάχαρη

260 γρ νερο

2-3 σταγόνες έλαιο πικραμύγδαλο (προαιρετικά)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

170 γρ σιμιγδάλι ψιλό

200 γρ ζάχαρη

1 κουτ γλυκού Κόρν Φλάουερ

950 γρ γάλα 3,5% λιπαρά

Μαστίχα χίου τριμμένη ή 25 γρ ροδόνερο

2 σταγόνες έλαιο Πορτοκαλιού

 Σαντιγί

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/r4BdKUP45Fo

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Αρτουλάκια μοσχοβολιστά !!!!

ΑΡΤΟΥΛΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΒΑΜΒΆΚΙ ΜΟΣΧΟΒΟΛΙΣΤΑ φτιάξτε τα για όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις ..για την εορτή της Αγίας Παρασκευής έτοιμα για ψήσιμο η πρώτη δόση και πάμε για την δευτερη!!!


Υλικά
1 κιλό αλεύρι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά με προζύμι η απλή μαγιά
1 κουταλάκι κανέλα
1/2 κουταλάκι γαρύφαλλο
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 βανιλετα
170 γρ.καλαμποκελαιο
200 γρ.ζαχαρη
1 κουταλάκι μέλι 🍯
1,5 κουταλάκι γλυκάνισο σκόνη
500 ml νερό περίπου θα το δείτε ρίχνοντας το σιγά σιγά
λίγο ούζο
σουσάμι

ψήσιμο στους 180με 190 βαθμούς περίπου 20 λεπτά εστία πάνω κάτω


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -->  https://m.youtube.com/watch?v=HV9NpdCU8k4&feature=share#menu

Τιραμισού !!!!



Να σας κεράσω ΤΙΡΑΜΙΣΟΎ??????Τρώτε???Τρώτε???      

 Και η ΣΥΝΤΑΓΉ 

Υλικά::

2 πακέτα ΣΑΒΑΓΙΆΡ, 

500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος,

400 γρ τυρί κρέμα,

5 κ σ άχνη ζάχαρη,

1 φλυντζ του ελληνικού καφέ κονιάκ,

3 κ σ στιγμιαίος καφές,

400l ml βραστο νερό,

2 βανίλιες,

70 γρ κακάο!!!!!    

Εκτέλεση::::

Ρίχνουμε πρώτα τον στιγμιαίο καφέ στο βραστό νερό ανακατεύουμε καλά προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε να κρυώσει!      

Χτυπάμε την φυτική με την άχνη!!

Χτυπάμε το τυρί με τις βανίλιες !!

Ενσωματώνουμε τα δύο (φυτικη-τυρι)απαλά!!!!!

Και αρχινάμε ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Βουτώντας δευτερόλεπτα τα ΣΑΒΑΓΙΆΡ στο  κρύο μείγμα(νερου-καφε-κονιακ)βάζουμε στον πάτο του πυρέξ η ταψιού η και τάπερ μια σειρά!

Βάζουμε πάνω τους κρέμα!

Ξανά ΣΑΒΑΓΙΆΡ με την ίδια διαδικασία και κρέμα! 

Τέλος φτιάχνουμε μπαλιτσες και Πασπαλιζουμε με κακάο!

Και φυσικά στην συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Η Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!