Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Μπακαλιοροκροκετίτσες !!

ΥΛΙΚΑ


1 φυλο ξερό  μπακαλιάρο

1\2 αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1 πράσινη  πιπεριά ψιλοκομμένη

1 κρεμμύδι

πιπέρι

λάδι για το τηγάνισμα

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΛΟ

1\2 αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουτ.γλυκού μπέκιν πάουντερ

100 γρ βούτυρο λιωμένο

2 αυγά

1 κούπα γάλα

αλάτι πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Θα βάλετε το μπακαλιάρο σε κρύο νερό για 24 ώρες να ξαλμυρισθεί,το νερό θα πρέπει να το αλλάξετε πολλές φορές .
Στραγγιζετε τον μπακαλιάρο τον καθαρίζετε και  τον κόβετε σε κύβους,ψιλοκόβετε τις πιπεριές το κρεμμύδι,και τα βάζετε μαζί με τον μπακαλιάρο αφού τον πιπερώσετε,στην συνέχεια χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ για το χυλό και τα ανακατεύετε με το μπακαλιάρο,Σε  'ένα τηγάνι βάλτε μπόλικο λάδι και  αφού κάψει παίρνετε με το κουτάλι από το μίγμα και τηγανίζετε,Σερβίρετε αν θέλετε το μπακαλιάρο με σκορδαλιά της αρεσκείας σας!! Ειναι φανταστική η συνταγή !!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ