ΥΛΙΚΑ
500 γρ κιμα
1 αυγο
2 κουτ σουπας ξυδι
2κουτ σουπας μπεκιν παουντερ[το μυστικο για αφρατα]
1\2 κουτ.γλυκου τσιλι
1\2 κουτ γλυκου κιμινο
λιγο δυοσμο
4 φρυγανιες στο νερο κ μετα στιψιμο
4 κουτ σουπας γαλετα [φρυγανια τριμμενη ]
αλατι
πιπερι
λιγο νερο περιπου ι φλυτζανακι καφε
και το αλλο μυστικο.καλο ζυμωμα
λιγο λαδακι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
σ ένα μπολ βαλτε ολα τα υλικα και ανακατεψτε ζυμωστε πολυ πολυ καλα,βαλτε τα σε ενα ελαφρα λαδωμενο ταψακι και ψηστε στο γκριλ η σε ψηστιέρα !!