Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Λαζάνια Ογκρατέν. Απίθανη γεύση!!!



Υλικά 4 άτομα
500 γραμ.λαζάνια Μisko
8-10 φέτες μπέικον σε κομματάκια
200 γραμ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
200 γραμ.τυρί έμενταλτριμμένο
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτάκι εβαπορέ μικρό
3 αυγά
5 κουτ,σούπας βούτυρο
αλάτι-πιπέρι







Εκτέλεση
Βράζουμε στραγγίζουμε και τσιγαρίζουμε τα ζυμαρικά με 2 κουταλιές βούτυρο.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον με τις 3 κουταλιές βούτυρο.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι διαμέτρου 24 εκατ. περίπου .
Στρώνουμε ωραία τα λαζάνια και από πάνω ρίχνουμε ομοιόμορφα παντού το μπέικον με το βούτυρο.
Σε ένα μπόλ χτυπάμε τα τυριά ,τα αυγά,το γάλα το γιαούρτι και το αλατοπίπερο.
Στρώνουμε το μίγμα σε όλη την επιφάνεια και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Σερβίρετε ζεστό .Καλή όρεξη!!!

ΔΕΙΤΕ  περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ