Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Καγιανά,η Στραπατσάδα !!



Υλικά μερίδες 2
6 αυγά
7 ντομάτες ώριμες
Αλάτι-πιπέρι
1κουταλιά σούπας ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε σε κατσαρολάκι τις ντομάτες σε κομματάκια ,-δεν τρίβουμε λιώνουν- και σιγομαγειρεύουμε πατώντας με ξύλινη κουτάλα να λιώσουν .
Μαγειρεύουμε μέχρι να δούμε ότι η ντομάτες έχουν πιεί όλα τα υγρά τους και σχεδόν κολλάνε στα τοιχώματα κατσαρόλας βασικό αυτό για να μην μας νερώσει το φαγητό μας
Ρίχνουμε αμέσως το λάδι μας ποσότητα κατά προτίμηση το αλάτι το πιπέρι και την ζάχαρη για να μην είναι ξυνή η στραπατσάδα.
Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και σπάμε μέσα τα αυγά μάτια.
Ανακατεύουμε ξανά με την κουτάλα την ξύλινη ,σπάμε τα αυγά να γίνουν ένα με τις ντομάτες .
Σιγομαγειρεύουμε μέχρι να δούμε ότι ψηθήκανε τα αυγά.
Περίπου 5 λεπτά.
Σερβίρουμε με πιπέρι από πάνω και φέτα.Καλή Ορεξη!!