Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Τζισ κεικ με μαρμελάδα φρούτα του δάσους!


.

Υλικά
1 πακέτο και 1/2 μπισκότα digestive
1 τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια το κανονικό μέγεθος το μικρό
1 κρέμα γάλακτος πλήρες προτίμηση στην φυτική το κανονικό μέγεθος
5 κουταλιές ζάχαρη άχνη
1 πλάκα βιτάμ χρησιμοποιούμε το μισό
1 μαρμελάδα φράουλα ,ή φρούτα του δάσους ,ή ότι σας αρέσει αρκεί να μην είναι πηχτή σε περίπτωση που είναι πηχτή περάστε την με λίγες σταγόνες νερό από το μούλτι!



Eκτέλεση
Πολτοποιούμε σε σκόνη τα μπισκότα στο μούλτι να γίνουν σκόνη.
Λιώνουμε το μισό και λίγο παραπάνω βιτάμ ,το ρίχνουμε πάνω στην σκόνη μπισκότα και ανακατεύουμε .Στρώνουμε το μείγμα σε ταψάκι μεγέθους τούρτας και καλό είναι σε ταψάκι τσέρκι που ανοίγει και ψήνουμε για 10 λεπτάκια σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα με προσοχή μην μας αρπάξει .Το βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος παγωμένη πολύ και προσθέτουμε και την αχνη και το τυρί κρέμα χτυπώντας συνέχεια .




Το στρώνουμε από πάνω ομοιόμορφα από τα κρύα πλέον μπισκότα το βάζουμε ψυγείο κι όταν περάσει 1 ώρα στρώνουμε την μαρμελάδα μας από πάνω κι έτοιμο !!Υπέροχη γεύση !! Το βάζουμε ψυγείο.
Αν η μαρμελάδα είναι πηχτή αραιώνουμε με λίγο ζεστό νεράκι.Καλή επιτυχία!!
Σημείωση
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι μαρμελάδα μας αρέσει!
Εγώ έβαλα φράουλα .ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ !!!

Συνταγή από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ