Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Σαπουνέ χαλβάς.

 ΥΛΙΚΑ
8 ποτήρια νερό
4 ποτήρια ζάχαρη
2 ποτήρια κόρν –φλάουερ
1 ποτήρι βούτυρο (μαργαρίνη)
Αμύγδαλα ασπρισμένα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε το σιρόπι όπως συνήθως βράζοντας νερό και ζάχαρη. Βάζουμε το βούτυρο να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κόρν –φλάουερ, το ανακατεύουμε, ρίχνουμε τα αμύγδαλα να πάρουν λίγο χρώμα και σιγά σιγά προσθέτουμε το σιρόπι και ανακατεύουμε μέχρι να μας πήξει ο χαλβάς.
Βάζουμε τον χαλβά σε ταψάκι τον στρώνουμε ομοιόμορφα ρίχνουμε ζαχαρη από πάνω και σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς τον ψήνουμε για λίγο να κάνει κρούστα!!!Καλή επιτυχία!!
Περισσότερες συνταγές πατηστε ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ευχαριστώ την φίλη της σελίδας Meri Peristeri  για την συνταγή που έστειλε έγινε υπέροχος !!