Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Σαγανάκι!!

Υλικά
1 κομμάτι κασέρι ή κεφαλοτύρι
1 φλιτζάνι κρύο νερό
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ελαόλαδο για το τηγάνι
2 λεμόνια κομμένα σε φέτες

Οδηγίες
Κόβουμε το τυρί σε κομμάτι σε πάχος περίπου 3 εκατοστά.
Το περνάμε απο το λάδι κι αμέσως το βουτάμε στο νερό για να κάνει ωραία κρούστα και αμέσως μετά στο αλεύρι .
Το τηγανίζουμε σε καφτό λάδι μέχρι να ροδίσει γυρνώντας κι από τις 2 πλευρές.
Το σερβίρουμε με λαδολέμονο ,ή σκέτο με φέτα λεμονιού!