Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Μπουρίτο με πίτσα και μπέικον!!!






Αν έχεις βαρεθεί την κλασσική συνταγή της πίτσας ήρθε η ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που τη φτιάχνεις.

Υλικά

1 ζύμη για πίτσα Pillsbury

400 gr κονκασέ ντοματάκια ψιλοκομμένα

Φύλλα βασιλικού

Αλάτι

400 gr μοτσαρέλλα

400 γρ τσένταρ

400 γρ μπέικον

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τη ζύμη της πίτσα και στη συνέχεια τοποθετούμε το κονκασέ, το βασιλικό και το αλάτι. Θα πρέπει να απλωθεί σε όλη τη ζύμη καθώς στη συνέχεια θα προσθέσουμε το μπέικον, τη μοτσαρέλα και το μισό μπέικον ψιλοκομμένο. Στη συνέχεια τυλίγουμε σε ρολάκια τη πίτσα και έπειτα τυλίγουμε με το υπόλοιπο μπέικον το ρολό αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε ισάριθμα κομμάτια. Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 250 βαθμούς κελσίου και μόλις ροδίσει αφαιρούμε. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και σερβίρουμε.