Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Κοχλιοί γιαχνί (με κρεμμύδια)



Υλικά
1 κιλό σαλιγκάρια
4 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 ώριμες ντομάτες (πολτός)
3/4 ποτηριού λάδι
Αλάτι,πιπέρι
Μαϊντανό,δυόσμος
Μόσχοπιπέρο,Κανέλα



Αφού βγουν τα σαλιγκάρια από τα κελύφη τους τα σαλιγκάρια και τα πλένουμε καλά τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 10'. Ετοιμάζουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα αφού τα ζεματίσουμε με τη σάλτσα και τα μπαχαρικά. Προσθέτουμε τα σαλιγκάρια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσουν οι γεύσεις.
Καλή σας όρεξη!
Aπό τον φίλο  Govenis Snails