Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Mπισκοτογλυκό με ροδάκινο Bailys & κρέμα Γιώτης !!!



Μπισκοτογλυκο με κρέμα Γιώτης και BAILEYS, κομματάκια ροδάκινου και
τριμμένα μπισκότα από πάνω !!! Απίστευτο θα το φτιάχνετε συχνά !!!!

Υλικά
Μπισκότα πτιμπερ
Κρέμα γιωτης βανίλια
Ζάχαρη ανάλογα πόσο γλυκό το θέλετε
1 ροδάκινο ξεφλουδισμένο και κομμένο μικρά κυβάκια
1 κουταλιά σούπας bailys



Φτιάχνω την κρέμα με τις οδηγίες του κουτιού
(Εγώ εκεί μέσα βάζω και 1 κουτάλι σούπας bailys ή και περισσότερο!! Δοκιμάζω πόσο δυνατό η ελαφρύ στη γεύση το θέλω)



Βουτάω τα μπισκότα λίγο στο γάλα και στρώνω μια στρώση στο τάπερ
Αφού φτιάξω την κρέμα και κρυώσει λίγο, βάζω και το φρούτο μέσα (δεν το βράζω....μπορεί να είναι και από κομπόστα βέβαια)
Ρίχνω την κρέμα πάνω από τα στρωμένα μπισκότα και πάνω από την κρέμα τρίβω με το χέρι πάλι μπισκότα
Βάζω το τάπερ στο ψυγείο για να κρυώσει
Και .. εξαφανίζετε!!!!
Συνταγή από την φίλη μου Βάνα Ζούκα.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ