Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Ατομικά λαχταριστά πιτσάκια !!!

 ..Και δεν σταματάς ....!!!

Υλικά
Ζύμη
250 αλεύρι γοχ
250 σκληρό
1 κεσέ γιαούρτι πρόβειο με την πέτσα
1 κεσέ μισό βολυτυρο & μισό λάδι
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
2 κ/σ ξίδι
λίγο πιπέρι
λίγη ρίγανη
λίγη πάπρικα


Γέμιση
τυρί ότι θέλετε
πάριζα
Μπέικον
σάλτσα
πιπεριά
λίγο πιπέρι


Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί και ζυμώνουμε για 3 λεπτά βάζουμε την γέμιση με την σειρά που σας δίνω σάλτσα στον πάτο, τυρί, πάριζα, τυρί, Μπέικον, πιπεριά, λίγες σταγόνες σάλτσα, ψήνουμε αέρα 25 λεπτά 200 βαθμούς.



Σημείωση
Αλεύρι μπορείτε να βάλετε για όλες τις χρήσεις χωρίς να κάνετε την μίξη που έκανα εγώ απλά να βάλτε μισό κουταλάκι μπέικιν. Τυρί έβαλα γραβιέρα και παρμεζάνα. Επίσης μπορείτε να βάλτε μόνο λάδι αντι για την μίξη που έκανα εγώ.
Προσοχή ο κεσές από το γιαούρτι δεν είναι των 200γρ αλλά 250γρ
Από τον φίλο  George Zolis-Μαγειρακος