Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Cheesecake Μπουένο !!!

Θα το φτιάχνετε συνέχεια !!!! Θεικό !!!


Υλικά

300 γρ. μπισκότα σοκολατας
150 γρ. μαργαρίνη
350 ml κρέμα γάλακτος
500 γρ. τυρι Philadelphia
120 γρ. ζάχαρη άχνη
7 μπάρες Kinder Bueno

Για το γλάσο σοκολάτας:

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια
1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος




 Τι κάνουμε

Θρυματίστε τα μπισκότα σε σκόνη στο multi.
Λιώνετε το βούτυρο προσθέτετε τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύετε καλά να ομογενοποιηθούν.
Μεταφέρετε το μείγμα σε φόρμα με αποσπώμενο πάτο και το πιέζετε στη βάση του.
Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώνει.
Χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί.
Χτυπάτε, σε άλλο μπολ, με το μίξερ χειρός και το τυρί τύπου Philadelphia μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε 1′ να ομογενοποιηθεί. Χαμηλώνετε τη ταχύτητα του μίξερ στο ελάχιστο, προσθέτετε και τη χτυπημένη σαντιγί και χτυπήστε για ακόμα 1′ να ενσωματωθεί.
Λιώστε σε μπεν μαρί τα 5 από τα 7 Κinder Bueno [ή στο φούρνο μικροκυμάτων για 20-30 δευτερόλεπτα στην ελάχιστη θερμοκρασία].
Θα λιώσει η σοκολάτα και θα μείνει η γκοφρέτα.
Θα πάρετε ένα πιρούνι και θα σπάστε και την γκοφρέτα που έχει μείνει.... Προσθέστε αυτό το μείγμα, σοκολάτας -γκοφρέτας, στο μείγμα του cheesecake ανακατέψτε καλά.
Ρίχνετε το μείγμα πάνω στη βάση μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει.


Για το γλάσο σοκολάτας:

Βάζετε σε κατσαρόλα, σε χαμηλή θερμοκρασία τη κομματιασμένη σοκολάτα και προσθέτετε και τη κρέμα γάλακτος.
Αφήνετε τη σοκολάτα να λιώσει ανακατεύοντας πότε πότε. Μόλις είναι έτοιμο το γλάσο το αφήνετε λίγο να κρυώσει και μετά περιχύνετε το cheesecake. Κόβετε σε κομματάκια τις 2 υπόλοιπες μπάρες Kinder Bueno γαρνίρετε το cheesecake και το βάζετε πάλι στο ψυγείο να κρυώσει για τουλάχιστον 2 ώρες.

Συνταγή από Marilena Papa-- "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".


MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ