Καλαμαράκια στην λαδόκολλα !!!
Καλαμαράκια στην λαδόκολλα ένας πολύ νόστιμος μεζές!!!!
Η συνταγή απλή!
Καθαρίζουμε τα Καλαμαράκια και τα κόβουμε σε κομμάτια τους ριχνουμε λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι και λίγο ρίγανη τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε σε μία λαδόκολλα και ύστερα σε αλουμινοχαρτο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και κάτι!
Ύστερα αφού ψηθούν προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο επιπλέον λίγη ρίγανη και λεμόνι ! —
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Dina DorizaΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ