Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Κιμαδόπιτα .Κερκυραϊκή !!!


 Υλικά
1 πακέτο σφολιάτας που περιέχει δυο φύλλα
 μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά
αλάτι πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 αυγό
τριμμένο κεφαλοτύρι
3 σκελίδες μεγάλη σκόρδο τριμμένες στο τρίφτη
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένα στο τρίφτη
λάδι!

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο αχνίζουμε το κρεμμύδι και 3 σκελίδες σκόρδο ρίχνουμε και τον κιμά και το αχνίζουμε 10 λεπτά.
Βάζουμε 1 κουτάλια της σούπας πελτέ.αλάτι πιπέρι!
Μόλις το κατεβάζουμε προσθέτουμε ένα φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι και ένα χτυπημένο αυγό!
Παίρνουμε ένα ταψί το οποίο τοποθετούμε λαδόκολλα βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας ρίχνουμε το μείγμα κιμά και κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο!!
Το τρυπάμε ραντίζουμε με λίγο λάδι χαράζουμε κομμάτια και το ψήνουμε στους 180 για 40 λεπτά!


Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ"

MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.