Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Eργολάβοι με 3 υλικά !!!



Υλικά
320 γραμ αμύγδαλα κλευκά
600 γραμ άχνη ζάχαρη
5 ασπράδια αυγών
βουτυρόκρεμα για την γέμιση




Εκτέλεση
Στο μπλέντερ αλεθουμε τα αμύγδαλα μαζί με την ζάχαρη άχνη και τα δυο ασπραδια!
Την μεταφέρουμε σε μπολ και το χτυπάμε λίγο ακόμα με το μίξερ προσθέτοντας τα υπολοιπα ασπραδια και 2 κουταλιες σουπας.αμυγδαλο λικερ!
Βάζουμε την ζύμη στο κορνε και τοποθετούμε στο ταψί με.λαδοκολλα δισκάκια στα οποια βαζουμε ενα αμυγδαλο απανω ψήνουμε για 20 λεπτα στους 180 βαθμούς!



Βουτυρόκρεμα υλικά
100 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γραμμάρια
άχνη ζάχαρη
1 βανίλια




Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ασπρίσουν!

Συναρμολόγηση
Τοποθετουμε εναν εργολάβο ανάποδα βάζουμε κρέμα και το κλείνουμε με.εναν άλλο εργολάβο!



ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Μου λείπει μια φωτογραφία στα σχόλια ως προς την εκτέλεση των γλυκών στο πρωτο στάδιο της εκτέλεσης θα είναι ενα μίγμα μαλακό και κάπως υγρό που θα πλάθεται αλλά μόλις πάμε στο δεύτερο στάδιο το οποίο μεταφέρουμε σε άλλο μπολ και ρίχνουμε τα ασπραδια παιρνει την μορφή την ρευστή μαλακή αφρατη!

Από Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ